Οκτωβρίου 2013 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες ασθενείς επισκέπτονται 2χρονο αγόρι για να τους "θεραπεύσει"!

therapeia


Εκατοντάδες άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων σε αναπηρικά αμαξίδια ή γονείς που κρατούν στην αγκαλιά τους παιδιά με παραμορφωμένα άκρα, περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, κατά μήκος ενός χωματόδρομου που οδηγεί σε ένα ξύλινο, υπερυψωμένο σπίτι.


Όλοι τους τρέφουν την ίδια ελπίδα: ότι θα θεραπευτούν ως δια μαγείας από τον Κονγκ Κενγκ, ένα αγοράκι μόλις 2 ετών.


«Ανακαλύψαμε ότι ο γιος μου έχει μαγικές δυνάμεις όταν αρρώστησε ο παππούς του και το αγόρι τον θεράπευσε», υποστηρίζει η μητέρα του, η Πατ Σόεν, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.


Από τη στιγμή που άρχισε να εξαπλώνεται η φήμη ότι το νήπιο θεραπεύει τους ασθενείς, την περασμένη εβδομάδα, εκατοντάδες απελπισμένοι άνθρωποι καταφτάνουν καθημερινά στο χωριό του, στην επαρχία Κομπόνγκ Τσαμ της Καμπότζης, που απέχει περίπου τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα της χώρας.


Η οικογένεια του παιδιού χρεώνει στους «επισκέπτες» ένα δολάριο τον καθένα για να δεχτούν την «ευλογία» του Κονγκ Κενγκ.


Αφότου η είδηση μεταδόθηκε από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης, το πλήθος έχει μεγαλώσει τόσο που η μητέρα και το παιδί κρύβονται στο σπίτι ενός συγγενούς.


Η μητέρα υποστηρίζει μάλιστα ότι ο μικρός «εκνευρίζεται» από όλη αυτήν την προσοχή και πλέον θεραπεύει μόνο τις πιο βαριές περιπτώσεις. Ωστόσο οι ασθενείς δεν πτοούνται, συνεχίζουν να περιμένουν υπομονετικά ενώ η οικογένεια μαζεύει τα χρήματα που της δίνουν.


Οι «πιστοί» ενθαρρύνονται επίσης να δίνουν δώρα όπως τσιγάρα και αναψυκτικά. Άλλοι φέρνουν μαζί τους θυμίαμα που οι γονείς του Κονγκ χαρίζουν στους ντόπιους Βουδιστές μοναχούς.


Στο χωριό χρυσές δουλειές κάνουν επίσης οι έμποροι. Οι ασθενείς, πολλοί από τους οποίους περιμένουν επί μέρες για να δουν το «νήπιο-θεραπευτή», αγοράζουν αυγά, μάνγκο και καρύδες για να τραφούν. Ένας χωρικός πουλάει φτηνά πλαστικά παιχνίδια διαφημίζοντάς τα ως το «κατάλληλο δώρο» για το ευλογημένο παιδί. Όσοι δεν καταφέρνουν να δουν τον Κονγκ φεύγουν από το χωριό με ένα δεμάτι «μαγικών» κλαδιών και με φύλλα που «ευλόγησε» ο μικρός, τα οποία πρέπει να τα βάλουν στο τσάι τους και να πιουν.


Ένας 43χρονος πατέρας που δήλωσε ότι «άκουσε στο ραδιόφωνο ότι το αγόρι έχει μαγικές δυνάμεις» περίμενε επί μία ημέρα για να του ζητήσει να θεραπεύσει τον γιο του, ο οποίος πάσχει από πολιομυελίτιδα. «Τον πήγα στους δυτικούς γιατρούς αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Εδώ πληρώνω 4.000 ρίελ (1 δολάριο) για τη θεραπεία», είπε. Κοντά του, μια γυναίκα ελπίζει ότι έφηβος γιος της θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του μόλις τον αγγίξει ο Κονγκ.


Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους εκπλήσσονται πραγματικά ακούγοντας την ερώτηση αν ανησυχούν ότι θα τους εξαπατήσουν. Πολλοί εξηγούν ότι έχουν αναζητήσει βοήθεια στους γιατρούς, χωρίς επιτυχία. «Αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα», επαναλαμβάνουν μονότονα.


Ο αρχηγός του χωριού, Σου Χεν, είπε ότι 500-700 άνθρωποι αγοράζουν σε καθημερινή βάση τα «μαγικά φύλλα», επιμένοντας ότι και ο ίδιος πιστεύει στις θεραπευτικές δυνάμεις του παιδιού και αναφέροντας παραδείγματα ανθρώπων που θεραπεύτηκαν.


Το σύστημα υγείας της Καμπότζης θεωρείται ευρέως ότι πάσχει από χρόνια διαφθορά και κατηγορείται ως αναποτελεσματικό. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι κακοπληρωμένοι και ανεκπαίδευτοι γιατροί να ζητούν χρήματα από τους ασθενείς για να συμφωνήσουν να τους υποβάλουν σε θεραπεία. Οι εύποροι αποφεύγουν τις ντόπιες κλινικές και πηγαίνουν στη Σιγκαπούρη ή την Μπανγκόκ για να νοσηλευτούν ενώ οι φτωχότεροι συχνά δεν έχουν άλλη δυνατότητα παρά μόνο να απευθυνθούν στους παραδοσιακούς θεραπευτές.


Άλλοι, που δεν κατανοούν ή δεν αποδέχονται ότι η ασθένειά τους —η πολιομυελίτιδα ή η παράλυση— είναι ανίατη με τα σημερινά δεδομένα, είναι πρόθυμοι να ταξιδεύουν επί μέρες για να αγοράσουν λίγη ελπίδα από ένα μικρό αγόρι που, καθισμένο στην αγκαλιά της μαμάς του, χαζεύει αμέριμνο τους νεροβούβαλους.



Χιλιάδες ασθενείς επισκέπτονται 2χρονο αγόρι για να τους "θεραπεύσει"!

Πάτα στη φωτογραφία για να δεις αυτό που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!

laimos


Η εικόνα θα μπορούσε να πεις κανείς ότι είναι προϊόν επεξεργασίας.


Όμως δεν είναι…Εντελώς αληθινή, δίχως ανθρώπινη παρέμβαση, αποδεικνύει ότι υπάρχουν γυναίκες… καμηλοπαρδάλεις!


Εντυπωσιακό; Σίγουρα ναι…

FOTO


Πάτα στη φωτογραφία για να δεις αυτό που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!

Τα 5 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου (και δεν το ξέρεις) όταν βλέπεις θρίλερ

thriler


Κρασί, κουβέρτα, φίλοι και νοικιασμένο dvd με το πιο ανατριχιαστικό θρίλερ που βρήκες. Αυτή η εικόνα αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες συνήθειες πολλών (και εμού της ιδίας) για τις χειμωνιάτικες νύχτες που έρχονται.


Αυτη την εβδομάδα και αφού είδα σχεδόν back to back “Το κάλεσμα” και το “Insidious 2″ αναρωτήθηκα πόσο επηρεάζουν την υγεία μας οι στιγμές τρόμου που βιώνουμε όταν βλέπουμε πνεύματα, φαντάσματα και δαιμονισμένα κορίτσια με κοτσιδάκια στη μεγάλη ή μικρή οθόνη. Αρχικά σκέφτηκα ότι επηρεάζουν μονάχα την ψυχική και ψυχολογική μας κατάσταση. Οι εφιάλτες και ο ανήσυχος ύπνος μπορεί να είναι η συνέχεια μιας νύχτας θρίλερ με φίλους. Τελικά, μετά από έρευνα και σύμφωνα με αμερικανούς ειδικούς τα θριλεράκια έχουν επίδραση και στο σώμα μας. Από ότι φαίνεται ο καθαρός τρόμος μπορεί να σε στείλει κατευθείαν στο γιατρό.



1. Ανδρεναλίνη στα ύψη

Μία ισχυρή έκρηξη αδρεναλίνης και άλλων χημικών ουσιών που παράγει ο οργανισμός όταν φοβόμαστε μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές δυσλειτουργίες στην καρδιά που μέσα στα χρόνια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο ζωής μας.

2. Δεν βλέπω, δεν ακούω

Μια ξαφνική τρομακτική εικόνα μπορεί να απενεργοποιήσει το νευρικό σου σύστημα για μερικά λεπτά, -κάτι σαν να κρασάρει- προκαλώντας προσωρινή απώλεια όρασης και ακοής.


3. Χλωμή σαν φάντασμα.

Όταν ο φόβος μας καταβάλει, το αίμα πηγαίνει σε κάθε ζωτικό όργανο του σώματος για να του δώσει περισσότερη ενέργεια και έτσι το κόκκινο χρώμα φεύγει από τα μαγουλάκια μας, δίνοντας μας χλωμή όψη.


4. Γκρίζα μαλλιά σαν το Clooney σε μια νύχτα.

Κι όμως έχει αποδειχθεί πως μια αρνητική εικόνα ή εμπειρία μπορεί να ασπρίσει τα μαλλιά μας μέσα σε ένα βράδυ (εντάξει μια ταινία είπαμε να δούμε)!


5. Σαν υπνωτισμένη

Μικρές δοσεις πανικού ενεργοποιούν μια κατάσταση στην οποία”πέφτει” ο οργανισμός και μοιάζει με ύπνωση. Το άτομο συγκεντρώνεται απόλυτα σε μια δραστηριότητα και δεν ανταποκρινεται στα ερεθίσματα γύρω του.



Τα 5 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου (και δεν το ξέρεις) όταν βλέπεις θρίλερ

Χωρισμός «ΒΟΜΒΑ» στην Ελληνική showbiz...

xorismos


Τι κι αν όλα έδειχναν καλά και όλοι μιλούσαν για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι;  Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως φαίνεται αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωνε πρόσφατα ότι είναι τόσο τρελοί που μπορεί να παντρευτούν!


Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, είχαν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του ζευγαριού, αφού η ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα μόνη της,  χωρίς το γνωστό μοντέλο στο πλευρό της.

Η Τόνια και ο Δημήτρης δεν είναι πια μαζί εδώ και δύο εβδομάδες και η αιτία; Η καριέρα της Τόνιας στο Hollywood.  Πού λοιπόν χρόνος για έρωτες; Οι πληροφορίες λένε μάλιστα, ότι οι πρώην ερωτευμένοι είχαν έναν τρικούβερτο καβγά με αποτέλεσμα να κόψουν κάθε επαφή.




Χωρισμός «ΒΟΜΒΑ» στην Ελληνική showbiz...

Πασίγνωστες celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

makigiaz


Κι όμως οι περισσότερες celebrities δεν είναι έτσι όπως φαίνονται..Δείτε τις στις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε!



 



 



 



 



 



Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/10/celebrities.html#ixzz2jJqCGAFx



Πασίγνωστες celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Δείτε τι μισθό παίρνει η Κατερίνα Ζαρίφη!!

zarifi


H Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει πόσο μισθό παίρνει στην τηλεόραση..Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ακόμα και όταν έπρεπε να χειρουργηθεί παραδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον μισθό της.

«Φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι “νταρκίλα” όλο αυτό. Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου», λέει η πανελίστρια, που πρόσφατα έπρεπε να κάνει χειρουργείο σε σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έπρεπε να αφαιρεθεί.


Μιλώντας για τους μισθούς στην τηλεόραση, η Κατερίνα αποκαλύπτει πόσα παίρνει η ίδια, αν και μάλλον δεν έχει ενημερωθεί πως ο βασικός μισθός είναι πλέον στα 586,06 ευρώ μεικτά: «που νομίζεις ότι ανήκω; Στον μεροκαματιάτη ανήκω! Στον άνθρωπο με τα 1.000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι πέντε – δέκα. Έως εκεί».


«Φυσικά υπάρχει κόσμος που πληρώνεται μυθικά από την τηλεόραση και μερικοί δεν το αξίζουν. Αυτό κι αν είναι ένα φαινόμενο που δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. Υπάρχει κύκλωμα στήριξης πίσω από αυτά τα άτομα», συνεχίζει η ίδια, ενώ συμπληρώνει πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα τηλεφωνήσει, αλλά δεν θα διστάσει να χτυπήσει την πόρτα στο καμαρίνι της για να συζητήσουν κάτι το οποίο την απασχολεί.



Δείτε τι μισθό παίρνει η Κατερίνα Ζαρίφη!!

Και ο παρουσιαστής του The Voice θα είναι....

liagkas


Το πολυσυζητημένο μουσικό show, που έρχεται στη χώρα μας αναζητά παρουσιαστή. Βρέθηκε;   Όπως όλα δείχνουν, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει καταλήξει για την παρουσίαση του The Voice. Η εκπομπή είναι βέβαιο πως θα παρουσιάζεται από άντρα, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες είναι σχεδόν σίγουρο, χωρίς να έχει υπάρξει επιβεβαίωση πως ο παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας!   O ίδιος έχει εκδηλώσει ζωηρότατα το ενδιαφέρον του για μια βραδινή εκπομπή και όπως φάινεται οι υπεύθυνοι του ANT1 θα του παραχωρήσουν τα ινία της παρουσίασης του δημοφιλούς σε όλο τον κόσμο, The Voice.


liagkas1



Και ο παρουσιαστής του The Voice θα είναι....

Πώς να κλέψεις την παράσταση όταν δεν ξέρεις τη χορογραφία

xorografia


Καμιά φορά δεν έχει καμία σημασία να ακολουθείς τους κανόνες. Όπως λέει και το ρητό, γιατί να μοιάζεις με τους άλλους, όταν μπορείς να ξεχωρίσεις;


Σε αυτήν την τυπική σχολική παράσταση υπάρχει ένα κοριτσάκι που απλά θέλει να εκφραστεί.

Και γιατί όχι, άλλωστε;



Πώς να κλέψεις την παράσταση όταν δεν ξέρεις τη χορογραφία

Κίνα: Δεκάχρονος πήδηξε από τον 30ο όροφο επειδή του το είπε ο δάσκαλός του!

kina


Τυφλή υπακοή από έναν δεκάχρονο Κινέζο μαθητή στον δάσκαλό του. Ο ανήλικος κατόπιν υπόδειξης του δασκάλου του να γράψει την αυτοκριτική του ή στην αντίθετη περίπτωση να πηδήξει από την οροφή της πολυκατοικίας, ο μαθητής προτίμησε το δεύτερο, τι κι αν ήταν στον 30ο όροφο!



Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος είχε δώσει εντολή στο αγόρι να γράψει μια επιστολή 1.000 χαρακτήρων στην κινεζική γλώσσα στην οποία θα ζητούσε συγγνώμη για την φλυαρία του στην τάξη, μετέδωσε ο Κινεζικός Εθνικός Ραδιοσταθμός (CNR), επικαλούμενος έναν γείτονα της οικογένειας του μαθητή. Αφού απέτυχε πολλές φορές να ολοκληρώσει την αυτοκριτική του, ο δάσκαλος του είπε ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτε άλλο παρά να πηδήξει από την οροφή της πολυκατοικίας του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNR, ο οποίος επικαλείται γονείς άλλων παιδιών και έναν γείτονα.


«Δάσκαλε δεν τα καταφέρνω. Ήδη δίστασα πολλές φορές όταν προσπάθησα να πηδήξω από την οροφή της πολυκατοικίας», ήταν οι λέξεις που έγραψε ο δεκάχρονος  σε ένα από τα σχολικά του εγχειρίδια.


Μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού, μέλη της οικογένειάς του ανήρτησαν στο εξωτερικό του σχολείου του, στην πόλη Τσενγκντού, στην νοτιοδυτική Κίνα, ένα πανό στο οποίο αναφέρεται: «Ο δάσκαλος υποχρέωσε το παιδί μας να πηδήξει από την οροφή της πολυκατοικίας».


Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, δήλωσε παράλληλα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος της περιοχής Τζιντζιάνγκ, στην οποία σημειώθηκε το περιστατικό. Ο ίδιος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω. Το κινεζικό εκπαιδευτικό σύστημα χαρακτηρίζεται από μια άκρως αυστηρή πειθαρχία, με την κινεζική παράδοση να έχει εμφυσήσει έναν απόλυτο σεβασμό στην αρχή και να καλεί τα παιδιά να υπακούουν με σχολαστικότητα στις οδηγίες των διδασκάλων τους.


Η διαδικασία αυτοκριτικής άφησε βαθιά τα σημάδια της στην κινεζική κοινωνία κατά τη διάρκεια του Μαοϊσμού, ενώ πρόσφατα ξανάρχισε να εφαρμόζεται με αφορμή την τρέχουσα εκστρατεία κατά της διαφθοράς. Το σχολείο στο οποίο πήγαινε ο 10χρονος μαθητής που πήδηξε στο κενό αντέδρασε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό του σε ιστότοπο τύπου Twitter, σημειώνοντας ότι σε αυτόν τον μαθητή και σε πολλούς συμμαθητές του είχε γίνει η υπόδειξη να συντάξουν ένα κείμενο αυτοκριτικής όσον αφορά την συμπεριφορά τους αφού προκάλεσαν προβλήματα σε έναν σχολικό διαγωνισμό ευφράδειας.

Ο θάνατος του αγοριού οφείλεται «σε ατύχημα», διαβεβαίωσε το σχολείο.



Κίνα: Δεκάχρονος πήδηξε από τον 30ο όροφο επειδή του το είπε ο δάσκαλός του!

Έκαναν δώρο αρχ@@@ στον Ολάντ! Κυριολεκτικά!


arxidia

Η καμπάνια διήρκεσε μόλις μια ώρα καθώς οι οικολόγοι του Παρισού αναγκάστηκαν…να την αποσύρουν άρον, άρον, όμως το διάστημα που έμεινε στον… αέρα του διαδικτύου ήταν αρκετό για να προκαλέσει σάλο.


Οι οικολόγοι λοιπόν αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την πράξη με την εν λόγω ανάρτηση στο facebook για να καταγγείλουν τα πισωγυρίσματα στην πολιτική του Ολάντ και ανάλογα με το πόση πυγμή έδειξε σε κάποια θέματα πρότειναν στους πολίτες και το ανάλογο μέγεθος … αμελέτητων για δώρο.


Στη φωτογραφία λοιπόν προτείνουν το μικρότερο μέγεθος για την πυγμή που έδειξε ο πρόεδρος Ολάντ στο δικαίωμα για διαδήλωση και μάλλον αναφέρονται στις αντιδράσεις για το γάμο των ομοφυλοφίλων, το μεσαίο … ζεύγος για την αντίσταση που έδειξε απέναντι στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών και τα… μεγάλα αμελέτητα για την τήρηση των προεκλογικών του δεσμέυσεων.


Το τι έγινε απ’ τη στιγμή που αναρτήθηκε η καμπάνια μπορεί να το καταλάβει κανείς από το ό,τι έμεινε στη σελίδα στο facebook μόνο μια ώρα.



Έκαναν δώρο αρχ@@@ στον Ολάντ! Κυριολεκτικά!

Ο πιο σκληροτράχηλος παλαιστής του wrestling είναι 8 χρονών!!!! (VIDEO)

palaistis


Αν δεν έχετε δει το φαινόμενο Στέβο, δεν έχετε δει τίποτα!

Πρόκειται για ένα αγοράκι μόλις οκτώ ετών, ο οποίος κερδίζει τον έναν μετά τον άλλον τους αντιπάλους του και παραμένει αήττητος μετά από πολλούς αγώνες και ακόμα πιο πολλές διοργανώσεις.

Ο Στέβο προπονούνταν από πολύ μικρή ηλικία για να γίνει καλός παλαιστής του wrestling ή κατς όπως το λέμε στην Ελλάδα και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο… σκληροτράχηλος!

Σωστός killer! Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε.



Ο πιο σκληροτράχηλος παλαιστής του wrestling είναι 8 χρονών!!!! (VIDEO)

Δείτε πως είναι σήμερα η Αλέκα Κανελλίδου


kanellidou


Η Αλέκα Κανελλίδου υπήρξε μία από τις πιο σημαντικές και ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ενώ ξεχώρισε λόγω του ιδιαίτερου χρώματος της φωνής της.


Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία δεν κάνει πλέον συχνά δημόσιες εμφανίσεις, εθεάθη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γούλφ;” και ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την απαθανάτισε μαζί με τον Αχιλλέα Χαρίτο.















Δείτε πως είναι σήμερα η Αλέκα Κανελλίδου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ!!!! – Το κινητό που…. κουρεύει!!!!

kourema


Νεαρός πλησιάζει κρυφά ανυποψίαστουν από πίσω και κάνει πως τους κόβει τα μαλλιά, μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό που αναπαράγει τον…ήχο της κουρευτικής μηχανής. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ!!!! – Το κινητό που…. κουρεύει!!!!

ΔΕΙΤΕ για ποιο λόγο αυτός ο ΑΝΔΡΑΣ δεν παίζει ΠΟΤΕ να... ΑΠΑΤΗΣΕΙ τη γυναίκα του!

rosoi

Ένας πραγματικά… δυνατός γάμος!

Η συμπαθητική νυφούλα λέγεται Αnna Glushko και είναι η πιο δυνατή γυναίκα της Ρωσίας, Στις φόρμες της μπορεί να τραβήξει με τα χέρια της 14 τόνους!!!


O άντρας της λέγεται Mihail Sucharev και είναι και αυτός αθλητής αλλά έχει αποφασίσει να μετακομίσει στη γενέτειρα της συζύγου του για να την υποστηρίξει. Για ΠΑΝΤΑ.

 



 



 




ΔΕΙΤΕ για ποιο λόγο αυτός ο ΑΝΔΡΑΣ δεν παίζει ΠΟΤΕ να... ΑΠΑΤΗΣΕΙ τη γυναίκα του!

Αρχίζουν οι παρεμβάσεις ανάπλασης σε σχολικές αυλές του Δήμου Βόλου

aules


Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η υλοποίηση του προγράμματος παρεμβάσεων σε αυλές σχολικών μονάδων του Δήμου Βόλου, συνολικής δαπάνης 95.000,00 ευρώ από πόρους του Δήμου. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε σήμερα ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη και τον ανάδοχο του έργου κ.Αθανάσιο Γκουντινάκο και προβλέπει την ολοκλήρωση των εργασιών εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών.


Το έργο έρχεται να ικανοποιήσει πάγια αιτήματα σχολικών μονάδων του Δήμου Βόλου, δίνοντας προτεραιότητα σε μεγάλους αύλειους χώρους όπου υπάρχουν ιδιαίτερες φθορές και σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία καταρχήν επιλέγησαν είναι το 27ο  Δ.Σ. στις Αλυκές,  το 18ο Δ.Σ., το 7ο Δ.Σ. στα Μελισσάτικα, το 1ο Δ.Σ. Αγριάς, το 5ο Γυμνάσιο Βόλου και το 1ο Λύκειο/1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπονται εργασίες ασφαλτικών επιστρώσεων με ασφαλτόμιγμα ή αλλά ασφαλτικά υλικά, καθώς και συμπληρωματικές εργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν επισκευές κρασπεδορείθρων και περιφράξεων παρτεριών, με σεβασμό πάντοτε στη διαρρύθμιση των αυλών και τη διαφύλαξη και αναβάθμιση των χώρων πρασίνου σε κάθε σχολική μονάδα.


Με τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος δίνεται συνέχεια στο αντίστοιχο περσινό έργο «Ποιοτική αναβάθμιση σχολικών συγκροτημάτων», συνολικής συμβατικής δαπάνης 371.355,66 ευρώ, με χρηματοδότηση από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Υπενθυμίζεται οι παρεμβάσεις αφορούσαν τα σχολικά συγκροτήματα: 23ο Δημοτικό Σχολείο & 23ο Νηπιαγωγείο, 1ο &  25ο Δημοτικά Σχολεία, 14ο & 19ο Δημοτικά Σχολεία, 2ο & 8ο  Λύκεια & Εσπερινό, 7ο  & 9ο Γυμνάσια, 32ο Δημοτικό Σχολείο &  17ο  Νηπιαγωγείο.


Σε κοινή τους δήλωση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φ.Λαμπρινίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Σ.Μπαρτζώκα, υπογράμμισαν τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη παρέμβαση για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου των σχολικών μονάδων του Δήμου, επισημαίνοντας συγκεκριμένα ότι «με το έργο αυτό υλοποιείται η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για επέκταση του προγράμματος αναβάθμισης των σχολικών αυλών, η οποία έχει αναληφθεί κατά την έγκριση της μελέτης για το έργο που χρηματοδότησε ο ΟΣΚ. Επιπλέον, είναι ένα έργο το οποίο εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα συντηρήσεων και επισκευών των διδακτηρίων του ενιαίου Δήμου Βόλου, το οποίο υλοποιείται από την Τεχνική Υπηρεσία και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».


 


 


 


 


 



Αρχίζουν οι παρεμβάσεις ανάπλασης σε σχολικές αυλές του Δήμου Βόλου