Μαρτίου 2013 ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δείτε τη μελαχρινή ΚΟΥΚΛΑ σύντροφο του Νίκου Μακρόπουλου



Ο Νίκος Μακρόπουλος μετά τον χωρισμό με την σύζυγό του είναι ξανά ερωτευμένος. Ο τραγουδιστής βρήκε τον έρωτα...
στο πρόσωπο της συναδέλφου του Γιούλης Τάσσου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Reallife» το ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει στο «Φωταέριο» και έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Η διαφήμιση που καθήλωσε εκατομμύρια χρήστες στο youtube



Μπορεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να αποτελεί προώθηση για την ασφαλιστική εταιρία «Thai Life Insurance» της Ταιλάνδης,ωστόσο το μήνυμα που περνάει είναι τόσο δυνατό ξεπερνώντας τον αρχικό της σκοπό. Eίναι απλό: «Remember to care for those who care for you».

Η Mega-λη ανατροπή στο «Πρωινό mou»: Θα βγαίνει στον αέρα απόγευμα;



Μία μεγάλη ανατροπή σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι...του Mega σε ό,τι έχει να κάνει με ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά το προϊόντα, το «Πρωινό mou».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι σκοπεύει την ερχόμενη σεζόν να μετακινήσει την εκπομπή το απόγευμα και ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνη την ώρα τα διαφημιστικά έσοδα είναι μεγαλύτερα.
Πάντως, σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των συντελεστών και των παρουσιαστών κατά πρώτο λόγο, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα καθώς τους αρέσει η επιτυχημένη συνταγή σύμφωνα με το star.
Λέγεται δε πως οι ιθύνοντες του καναλιού προς το παρόν διαψεύδουν τα σενάρια αλλά οι καλά γνωρίζοντες του τηλεοπτικού παρασκηνίου ισχυρίζονται πως έχουν ληφθεί ήδη οι αποφάσεις.

Τον χτύπησε με τριαντάφυλλα και ... δείτε τι έπαθε!



Η 38χρονη σύντροφός του τον έστειλε στο νοσοκομείο χτυπώντας τον με τα... τριαντάφυλλα που του έστειλε η ερωμένη! Ο λόγος για 44χρονο Πατρινό ελαιοχρωματιστή ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση προσέχοντας πολύ τις κινήσεις του ώστε να μην γίνει αντιληπτός.
Όπως αποδείχθηκε όμως δεν είχε υπολογίσει τις απρόβλεπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν εν αγνοία του οι ίδιες οι ερωμένες, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα και αποκαλύπτοντας το πονηρό παρασκήνιο.
Και το περιστατικό επίθεσης εναντίον του και τραυματισμού του ήταν τελικά... ζήτημα χρόνου να συμβεί. Έλαβε χώρα νωρίς το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, στο σπίτι του, στην περιοχή της Αρόης.
Ο ίδιος είδε κι έπαθε το προηγούμενο βράδυ να πείσει την μία από τις δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρεί σχέση - και συγκεκριμένα ιδιοκτήτρια καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας - ότι είχε δουλειά και δεν μπορούσε να μείνουν μαζί το βράδυ. Και όλα αυτά, φυσικά, επειδή σκόπευε να συναντηθεί κρυφά με την δεύτερη ερωμένη. Την πήγε στο σπίτι του και έμειναν όλη τη νύχτα.
Όμως φεύγοντας το πρωί για να πάει για δουλειά, η σύντροφος είδε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μία... ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα! Και μάλιστα πάνω της υπήρχε και σημείωμα που αποδείκνυε ότι τα λουλούδια τα είχε αφήσει τη νύχτα η... έμπορος! Και στο σημείωμα του έγραφε ότι δεν άντεχε μακριά του και ότι τον κατανοούσε εκείνο το βράδυ είχε... «πολλή σοβαρή δουλειά» και αδυνατούσε να συναντηθεί μαζί της...
Η 38χρονη πήρε τα τριαντάφυλλα στο χέρι και ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να ζητήσει εξηγήσεις. Η πρώτη αντίδραση του 44χρονου στο ερώτημα «τι λουλούδια είναι αυτά;» ήταν ότι δεν είχε ιδέα.
Όταν η γυναίκα του είπε πού ακριβώς τα βρήκε, εκείνος απάντησε ότι θα τα άφησε κάποιος... «τρελός». Όλα αυτά βέβαια προτού του δείξει και το... αποκαλυπτικό σημείωμα, με το οποίο ο άνδρας αναγκάστηκε να τα παραδεχθεί όλα. Και τότε ήταν που... δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με τα αγκαθωτά τριαντάφυλλα, με αποτέλεσμα να του προκληθούν τραύματα στη δεξιά πλευρά του προσώπου και στο λαιμό!
Ο 44χρονος μετέβη στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όπως του είπαν τη... γλίτωσε φθηνά αφού τα αγκάθια θα μπορούσαν να εισχωρήσουν ακόμα περισσότερο στο δέρμα του προκαλώντας του ανεπανόρθωτη ζημιά!

Δέκα νεκροί από πλημμύρες στον Μαυρίκιο



Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές από χθες Σάββατο στην πρωτεύουσα του Μαυρίκιου, Πορτ Λούις, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το Κέντρο Πληροφοριών της Αστυνομίας του Μαυρίκιου.
Περισσότερες από τρεις ώρες συνεχούς, σφοδρής βροχόπτωσης ήταν αρκετές για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι της πρωτεύουσας, να παραλύσει η κυκλοφορία στους δρόμους και να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.
Περίπου 30 οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα κοντά στο Hindu House στην πρωτεύουσα--κάποια από αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Τα πτώματα έξι ανθρώπων βρέθηκαν μέσα σε υπόγεια διάβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, ένα έβδομο μέσα σε ένα κήπο, δύο σε ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ το δέκατο θύμα υπέστη ανακοπή.

«Μου παίρνουν και το σπίτι»



Με κατάσχεση και του σπιτιού του για ένα παλιότερο δάνειο κινδυνεύει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. O ηθοποιός, αγόρασε με δάνειο ένα διαμέρισμα μόλις 62 τετραγωνικών στην Πετρούπολη, όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τη μικρή του κόρη, την δωδεκάχρονη Μαρία. Μετά από 50 χρόνια όμως κατέληξε να ζει έναν Γολγοθά και να χάσει το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο.
Ο ηθοποιός εξηγεί ότι περιήλθε σε δύσκολη οικονομική θέση γιατί λόγω της οικονομικής κρίσης αναμένει ακόμα την εξόφληση των αμοιβών του, για τη σκηνοθεσία παραστάσεων ή και τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές. Αυτό όμως δεν είναι ικανό να συγκινήσει τις τράπεζες.
«Ναι δεν είμαι καλά οικονομικά. Ναι, μου παίρνουν και το σπίτι. Μετά από μισό αιώνα δουλειάς θυμώνω. Μπορεί κόποι μιας ζωής να πάνε στον δρόμο. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει άλλωστε εδώ είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας» δηλώνει ο Κώστας Αρζόγλου στην Real News και συμπληρώνει: «Δεν θέλω να σκέφτομαι μόνο το σπιτάκι μου. Το σπίτι ντουβάρια είναι. Τα ντουβάρια μπορεί στην τελική να τα πάρουν, τη φαντασία μου, τη δημιουργικότητά μου, τη δίψα μου για ζωή. την αγάπη μου για τη σκηνή, για τη δουλειά μου δεν μπορούν να την κατασχέσουν ποτέ.»
Ο ηθοποιός τα βάζει και με την «ταμειολογιστική λογική» της «γερμανικής Ευρώπης», όπως την αποκαλεί, αλλά και με τους πολιτικούς. «Αυτό που ζούμε τώρα είναι μια απόλυτη διαστροφή, σαν να παραβαίνουμε τη φύση. Οι πολιτικοί δεν δίνουν πια. Μόνο παίρνουν» τονίζει ο Κ. Αρζόγλου ο οποίος βιώνει μια μεγάλη περιπέτεια, παρότι δεν ζει πολυτελή ζωή. Χαρακτηριστικό είναι ότι κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο - αντίκα 41 ετών!

Γεννήθηκε την ίδια μέρα με τη μητέρα της και τη γιαγιά της



Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε ακριβώς την ίδια ημερομηνία με τη μητέρα αλλά και τη γιαγιά του, περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις 130.000 γεννήσεις.
Η Olivia Spiller, σύμφωνα με την Dailymail ήρθε στη ζωή την περασμένη Κυριακή στις 24 Μαρτίου. Εκείνη η ημέρα έμελλε να γίνει τριπλή γιορτή για την οικογένεια καθώς στις 24 Μαρτίου η μητέρα της Natasha Woodgate έγινε 21 ετών και η γιαγιά της Nicky Woodgate έκλεισε τα 51.
Οι επιστήμονες τονίζουν πως οι πιθανότητες να ταυτιστεί η ημερομηνία γέννησης τριών γενεών είναι ελάχιστες (για του λόγου το αληθές: 133,225-1). Η Olivia γεννήθηκε 5 ημέρες μετά την τελική προθεσμία που έδιναν οι γιατροί στη μητέρα της, εκπληρώνοντας έτσι το οικογενειακό ''γραφτό''.
''Είναι τόσο παράξενο να γεννηθούμε όλες την ίδια ημέρα αλλά είμαι ευτυχισμένη που μπορούμε να μοιραστούμε κάτι τόσο ιδιαίτερο όλες μαζί'' δηλώνει η μητέρα Natasha Woodgate. Η γιαγιά είχε προβλέψει αυτή την παράξενη σύμπτωση ήδη από την κόρη της: ''Όταν ήταν να γεννήσω την κόρη μου, είχα καθυστερήσει 2 εβδομάδες. Όταν η Natasha έπαθε το ίδιο είχα την αίσθηση πως θα συμβεί''.
''Η Olivia είναι πανέμορφη, είναι το πρώτο εγγόνι μου και αισθάνομαι ευτυχία που είμαι γιαγιά. Είμαι απλά υπερήφανη'' δηλώνει η 51χρονη NickyΌσο για τον πατέρα του νεογέννητου κοριτσιού: Είχε μπει για τα καλά στο χορό των στοιχημάτων καθώς πόνταρε στην ημερομηνία γέννησης της κόρης του.

Nέα αυτοκτονία στην Πάτρα - 69χρονος έκοψε τις φλέβες τους



Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην Πάτρα, ένας 69χρονος.Ο 69χρονος βρέθηκε από οικείους του μέσα σε λουτρό αίματος καθώς έδωσε τέλος στην ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι.
Στο σημείο έσπευσε επι τόπο η αστυνομία και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με το dete.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα ενώ ήταν χωρισμένος.

Τραγωδία στη Γαλλία: Πέντε παιδιά κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους!



Πέντε παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη βόρεια Γαλλία, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην πόλη Σαν Κεντέν, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων βορειοανατολικά του Παρισιού, και οφείλεται σε ατύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο πατέρας των παιδιών ήταν παρών αλλά κατάφερε να βγει από το σπίτι με ελαφρά τραύματα, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.
Εν τω μεταξύ, το Σάββατο, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο προάστιο του Παρισιού, Ομπερβιγιέ. Οι αρχές εκτιμούν ότι η πυρκαγιά ενδεχομένως να οφείλεται σε "εγκληματική ενέργεια" και διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτιά της.
Η φωτιά στο Σαν Κεντέν ξέσπασε στις 22:30 (τοπική ώρα) και σύμφωνα με αξιωματούχους οφείλεται σε ατύχημα.
Ο πατέρας των παιδιών πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου και κάλεσε σε βοήθεια, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, Ομως όταν έφθασαν στο σπίτι οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, το κτίριο δεν ήταν ασφαλές για να εισέλθουν με αποτέλεσμα τα πτώματα των παιδιών να βρεθούν όταν κατασβέστηκε η φωτιά.

Νεκρή 24χρονη σε τροχαίο



Yπέκυψε στα τραύματά της στο ΠΑΓΝΗ μία 24χρονη, η οποία τραυματίστηκε νωρίς το πρωί σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου, στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου
Το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο ένας 32χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με τραύματα στο θώρακα και το κεφάλι, ένας 23χρονος και ένας 22χρονος που νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική και ένας 22χρονος στη Θώρακος Αγγείων.
Τα αίτια ερευνά το Τμήμα της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Ένα αντίτυπο δίσκου των Beatles πουλήθηκε 290.500 δολάρια



Ένα σπάνιο, υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ των Μπιτλς, «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band», πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή - ρεκόρ των 290.500 δολαρίων, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Hollywood Reporter.
Σύμφωνα με το περιοδικό, το άλμπουμ, το οποίο είχαν υπογράψει και τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, αγόρασε χθες Σάββατο άνδρας που ζήτησε να παραμένει ανώνυμος σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions που εδρεύει στο Ντάλας.
Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το άλμπουμ θα πουληθεί έναντι περίπου 30.000 δολαρίων, αναφέρει το περιοδικό.
Οι Beatles θεωρείται ότι υπέγραψαν το εξώφυλλο του δίσκου γύρω στον Ιούνιο του 1967 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης για υπογεγραμμένο δίσκο του συγκροτήματος ήταν 150.000 δολάρια για ένα αντίτυπο του Meet the Beatles.

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΟ ΚΟΛΑ...



Επανερχόμαστε στο θέμα της σύλληψης και ταυτοποίησης του ενός εκ των τριών δολοφόνων της άτυχης 25χρονης που το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.
Ο επικίνδυνος λοιπόν Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στα Ίσθμια της Κορινθίας.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνουν...ότι η αιματηρή απόδραση των Αλβανών κρατούμενων στις φυλακές Τρικάλων είχε βασικό σκοπό την απελευθέρωση του Κόλα, ο οποίος λίγες μέρες μετά σκότωσε την άτυχη κοπέλα που απλώς περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο που αστυνομικοί εντόπισαν τους Αλβανούς οι οποίοι είχαν προηγουμένως ληστέψει μια ταβέρνα και προσπάθησαν να τους συλλάβουν.
Η αποκάλυψη της ταυτότητας του Κόλα, ενός από τους οκτώ ασύλληπτους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων -όπως από την αρχή είχαν εκτιμήσει οι αστυνομικοί- έγινε όταν εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο στο Σολωμό Κορινθίας το κλεμμένο τζιπ μάρκας Subaru Forester που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της 25χρονης Κατερίνας.


Το παρελθόν του σκληρού Αλβανού κακοποιού
Ο Μάριο ή Μάρκο ή Μαριάν ή Ενουάρτ ή Ζαν Κόλα ή Κόλια ή Γκόλια 36 χρόνων, είχε έρθει αντιμέτωπος με αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Μαρούσι στις 15 Φεβρουαρίου 2010 και τους αφόπλισε. Την επόμενη ημέρα είχε εντοπιστεί μαζί με ένα συνεργό του στο Βύρωνα και είχε πετάξει χειροβομβίδες εναντίον των αστυνομικών. Στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 25χρονος Αλβανός υδραυλικός που είχε βγει από ένα κατάστημα ενώ είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ο συνεργός του Κόλα. Ο 36χρονος παραδόθηκε και στο σπίτι του βρέθηκαν τα κλεμμένα όπλα των αστυνομικών. Όπως αποδείχθηκε, είχε δραπετεύσει μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας στις 23 Νοεμβρίου του 2009 αφού είχε ακινητοποιήσει τους αστυνομικούς με την απειλή χειροβομβίδας
Το μαύρο τζιπ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας, που από το βράδυ του Σαββάτου είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όλα έδειχναν ότι εκεί είχαν καταφύγει οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια Κορινθίας.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στις περιοχές της Αλμυρής και του Κατακαλίου κοντά στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, όπου πριν από λίγο εντοπίστηκε ένα ακόμη ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο ερευνάται. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς. Ένας κτηνοτρόφος που διατηρεί μαντρί στην ευρύτερη περιοχή ειδοποίησε την Αστυνομία ότι είδε τους αναζητούμενους να κινούνται πεζή, αλλά εκείνοι δεν τον πείραξαν. Άνδρες της ΕΚΑΜ «χτενίζουν» την περιοχή όπου φέρεται να κινήθηκαν οι δράστες και τους αναζητούν.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ : ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 35 ΕΤΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Σοκ στο Μεξικό, από τον ξαφνικό θάνατο της Σοράγια Χιμένεθ σε ηλικία μόλις 35 ετών από καρδιακή προσβολή.
Η αρσιβαρίστρια, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, είχε γράψει ιστορία αφού ήταν η πρώτη γυναίκα από το Μεξικό που στέφθηκε...
χρυσή Ολυμπιονίκης, με την αθλήτρια του ταεκβοντό Μαρία Εσπινόζα να την ακολουθεί οκτώ χρόνια αργότερα στο Πεκίνο.
Η Χιμένεθ είχε εγκαταλείψει την άρση βαρών λόγω αρκετών τραυματισμών που είχε και τα τελευταία χρόνια ήταν σχολιαστής στην μεξικανική τηλεόραση. Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Μεξικού, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε πως «όλη η χώρα πενθεί» για τον χαμό της πρώτης γυναίκας που κατέκτησε για το Μεξικό χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες .

Προφυλακτικά με γεύση μπέικον!



Όταν ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωνε, προ ημερών, ότι μέσω του Ιδρύματος που διατηρούν ο ίδιος και η σύζυγός του Μελίντα, θα πριμοδοτήσει με 100.000 δολάρια όποιον κατασκευάσει την «επόμενη γενιά» προφυλακτικών, προφανώς δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του...
Η εταιρεία J&D's Foods, η ίδια εταιρεία από το Σιάτλ των ΗΠΑ που σχετικά πρόσφατα λάνσαρε στην αγορά μαγιονέζα με γεύση μπέικον, παρουσίασε τώρα τα... Bacon Condoms, προφυλακτικά με γεύση μπέικον, αλλά και με ... μορφή και σχήμα (;) μπέικον και με το πρωτοποριακό σλόγκαν: «Για να μοιάζει το ... κρέας σας με κρέας»!!!
Στα συν του νέου προϊόντος, όπως ισχυρίζεται η J&D, κάθε προφυλακτικό είναι «ενισχυμένο» με πραγματικό λίπος από μπέικον για πιο «ομαλή» χρήση...
Όσον αφορά τώρα στο πως έφτασαν οι ιθύνοντες της εταιρείας στην απόφαση να βάλουν στην παραγωγή ένα τέτοιο προϊόν, οι ίδιοι απαντούν πως με βάση τις δικές τους έρευνες 10 στους 10 πελάτες τους δήλωσαν πως προτιμούν να μυρίζουν μπέικον από τη συνήθη μυρωδικά καρύδας, ή ακόμα χειρότερα τη φυσική οσμή του λάτεξ, που συνήθως μυρίζουν τα περισσότερα προφυλακτικά στο εμπόριο.

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει τον πελαργό;



Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η...Βάσια Λόη, που θα γίνει μανούλα και είναι τρισευτυχισμένη!
Η παρουσιάστρια, περιμένει αγοράκι, καρπό της ευτυχίας από το γάμο της με το Νικόλα Μαδιά, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια…

Aυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Κατίδη



Ο Γιώργος Κατίδης ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα λόγω του περιβόητου ναζιστικού χαιρετισμού είναι ερωτευμένος με τη Δώρα...
Είναι σπουδάστρια Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάνει το μεταπτυχιακό της στη Ρώμη.
Σύμφωνα με τη Real, αυτή ήταν που κατάφερε να τον ηρεμήσει μετά από όσα συνέβησαν.
Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ταυτίζεται απόλυτα σε ό,τι έχει να κάνει με την κοσμοθεωρία τους και τη ζωή γενικότερα. Μάλιστα έχουν χτυπήσει το ίδιο τατουάζ που γράφει: «Για τις ρηχές θάλασσες δεν θα προδώσω τον ουρανό μου».
Η Δώρα πάντως τοποθετήθηκε ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με τον σάλο που ξέσπασε με τον χαιρετισμό του αγαπημένου της γράφοντας διάφορα στο twitter της τύπου:
«Γνωρίστε κάποιον πριν κρίνετε αυτόν και τις πεποιθήσεις του. Όλα είναι εύκολα όταν κρίνεις από τα φαινόμενα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Ποιο μεγάλο κανάλι χρωστάει σε κομμώτριες 9,000 ευρώ;



Τρέχουν οι παρουσιάστριες με τις λακ στους διαδρόμους...Τρόμος στις παρουσιάστριες του καναλιού τις τελευταίες μέρες, μετά την ξαφνική εγκατάλειψη των κομμωτριών.
Οι εργαζόμενες, από την περασμένη εβδομάδα άφησαν τις βούρτσες τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Όπως γράφει η εφημερίδα REAL, η νομική υπηρεσία της ΕΡΤ δεν αναγνώρισε καμία από τις ειδικές φόρμουλες απασχόλησης που προτάθηκαν, με αποτέλεσμα να μην υπογράφει κανείς την καταβολή των δεδουλευμένων τριών μηνών. Το προς έγκριση ποσό ανέρχεται στα 9,000 ευρώ!

Σοκ προκαλεί το έθιμο της σταύρωσης στις Φιλιππίνες



Πρόκειται για ένα μαρτυρικό έθιμο όπου αρκετοί ευσεβείς Καθολικοί δοκιμάζουν να σταυρωθούν, αναβιώνοντας έτσι το Θείο Δράμα.
Η ιδέα πίσω από αυτή τη νοσογόνο τελετουργία είναι η κάθαρση και άφεση αμαρτιών.
Η ρωμαϊκή Καθολική Εκκλησία προσπαθεί επανειλημμένως να αποθαρρύνει τους οπαδούς αυτής της πρακτικής, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Ανθόπουλος και…Εισαγγελάτοι



Του ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΟΧΙ, δεν θ’ αφήσουμε στα νύχια των «Εισαγγελάτων» (παλιός κι όχι δικός μας ο όρος) τον Γιάννη Ανθόπουλο. Και, βέβαια, να ξεχωρίσουμε, απ’ την αρχή, πως η υπόθεση της δήθεν ανάμιξής του σε τοκογλυφία είναι υπόθεση ιδιωτική και δεν αφορά το Κράτος, ούτε συνδέεται με δημόσιο χρήμα. Αυτό (το δημόσιο χρήμα) το κατασπάραξαν (και) «εισαγγελάτοι» (συμβολικά, και δεν εννοούμε τον κ. Ευαγγελάτο), από θέσεως ισχύος, πόστου και κυκλωμάτων αλληλοϋποστηριζόμενων κι ακόμα το μασουλάνε αθόρυβα. Και με τη γλώσσα ροδάνι και την γελοία επωδό «πού πήγαν τα λεφτά;».
ΠΗΓΑΝ, λοιπόν, σε τσέπες πλακατζήδων της ΝΕΤ που αμείβονταν με ένα χιλιάρικο τη μέρα και σε λογαριασμούς Τσαπανήδων που κελαηδάνε και Χούκληδων που εκφωνούσαν ειδήσεις. Όλα νόμιμα, με τζίφρες και υπογραφές. Ωστόσο, το χρήμα ήταν δημόσιο και η μισή ντροπή δικιά τους. Δεν τους «ξετίναξε» καμιά αρχή βγάζοντας στη φόρα συμβόλαια και υπογραφές. Και, βέβαια, κανένας «προσκεκλημένος» τους δεν ζητάει λογαριασμό για τα δημόσια κανάλια με τους προϋπολογισμούς και τις δαπάνες (διάβαζε σπατάλες), λίστες αμειβομένων ηγεμονικά (με τα λεφτά μας), κι όλοι τους (οι…παραθυράτοι) ξερογλείφονται για τηλεθέαση, τρέμοντας μη δεν ξανακληθούν.
ΠΡΙΝ, λοιπόν, ανοίξετε το στόμα σας προδικάζοντας και ειρωνευόμενος (περί άνθους κ.τ.τ.), κ. Ευαγγελάτε, μάθετε ποιος είναι ο Γιάννης Ανθόπουλος, σεβαστείτε το τεκμήριο της αθωότητας και συγκρατηθείτε απ’ τον πειρασμό της τηλεθέασης και την τάση σας για εντυπώσεις.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Οικονομίας για 5 χρόνια ο κ. Ανθόπουλος και δεν ακούστηκε το παραμικρό σε βάρος του. Υφυπουργός Παιδείας, με το ήθος και την ευγένειά του, προσηνής και ιδεολόγος, με αριστερές καταβολές του «εκ πατρός τε και μητρός», παραμένει σκληρή τροφή για ύαινες και τρωκτικά που βιάζονται με τηλεδίκες, πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί με δίκες.
ΘΡΑΣΕΙΣ, πρόχειροι και βιαστικοί οι «Εισαγγελάτοι» (συγγνώμη, κ. Ευαγγελάτε) αδημονούν. Οι πραγματικοί εισαγγελείς κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς περιμένουμε. Και επιμένουμε : Ο Γ. Ανθόπουλος ΔΕΝ...ρέπει προς την τοκογλυφία. Θα επανέλθουμε.

Δολοφόνησαν ιμάμη και τον έσυραν στο έδαφος



Ένας προσκείμενος στο καθεστώς ιμάμης σε ένα τέμενος στο Χαλέπι της Συρίας, δολοφονήθηκε από αντάρτες οι οποίοι περιέφεραν τη σορό του σε μια συνοικία της πόλης σέρνοντάς την στο έδαφος, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο σεΐχης Χάσαν Σαϊφεντίν, γνωστός για τις θέσεις του υπέρ του καθεστώτος, «δολοφονήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο από αντάρτες και το πτώμα του σύρθηκε στο έδαφος», ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση αυτή, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ο σεΐχης Σαϊφεντίν, ιμάμης του τεμένους Αλ Χάσαν, στη συνοικία Σέιχ Μακσούντ, στο βόρειο τμήμα της πόλης, «δολοφονήθηκε από τρομοκράτες οι οποίοι ακολούθως ακρωτηρίασαν τη σορό του».
Η Δαμασκός αναφέρεται στην ένοπλη αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας συλλήβδην τον όρο τρομοκράτες.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης αλ Ιχμπαρίγια μετέδωσε ότι ο σεΐχης «σφαγιάστηκε κι αποκεφαλίστηκε», επικαλούμενη τις θρησκευτικές αρχές στο Χαλέπι. «Οι ουλεμάδες του Χαλεπιού καταγγέλλουν αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε από εχθρούς της ανθρωπότητας που δολοφόνησαν τον σεΐχη Χάσαν Σαϊφεντίν και απόθεσαν το κεφάλι του στον μιναρέ του τζαμιού αλ Χάσαν», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο.
Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι ένας γερμανός δημοσιογράφος που εργαζόταν για τηλεοπτικό δίκτυο ARD, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες κατά την διάρκεια μιας αποστολής του στο Χαλέπι.
Ο Γιεργκ Αρμπρούστερ, 65 ετών, επί σειρά ετών ανταποκριτής του τηλεοπτικού δικτύου σε αραβικές χώρες περιλαμβανομένης το τελευταίο διάστημα της Αιγύπτου, βρέθηκε εν μέσω «μιας ανταλλαγής πυρών» χθες, ενώ περιηγείτο στην συριακή μεγαλούπολη μεγάλο τμήμα της οποίας έχει καταστραφεί από τις μάχες.
Ο δημοσιογράφος διακομίστηκε στην Τουρκία και η κατάστασή του είναι τώρα σταθερή.

Θανατηφόρα σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο στο Μεξικό



Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την σύγκρουση ενός λεωφορείου με ένα αυτοκίνητο χθες το βράδυ σε ορεινή περιοχή της δυτικής πολιτείας του Μεξικού Βερακρούς, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Επίσης τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα αυτό που σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ναολίνκο, σύμφωνα με έναν τοπικό αξιωματούχο.
Η σύγκρουση σημειώθηκε σε στροφή του δρόμου ενώ υπήρχε ομίχλη και το λεωφορείο ανατράπηκε στη συνέχεια και έπεσε σε πλαγιά, πρόσθεσε ο αξιωματούχος, σημειώνοντας ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το λεωφορείο εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.
Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους σε θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται στο Μεξικό. Τον περσινό Απρίλιο τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο στην πολιτεία Βερακρούς.

Καρέ καρέ οι «βόλτες» κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού



Μεταμεσονύχτιο «σουλάτσο» σε προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποιούσαν κρατούμενοι για να παραλάβουν οπλισμό και ναρκωτικά που είχαν πετάξει «εξωτερικοί συνεργάτες», δίχως να γίνονται αντιληπτοί από τους φρουρούς.
Η δραστηριότητά τους, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή», έγινε γνωστή πολλές ημέρες αργότερα, μετά την παρακολούθηση υλικού που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνονταν έγκλειστοι να «σπάνε» τα κάγκελα και με σχοινί να βρίσκονται στο έδαφος.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προχώρησαν σε εξοντωτικούς ελέγχους, καταφέρνοντας να ανακαλύψουν ένα όπλο, δύο χειροβομβίδες και πέντε σφαίρες.
Οι αποδράσεις, οι έξωθεν επιθέσεις, τα οπλοστάσια, η ωμή βία, οι υπόγειες συναλλαγές, είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Όταν, μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης ζητήθηκαν εξηγήσεις, τα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης ενημερώθηκαν πως τα παμπάλαια κάγκελα της φυλακής σπάνε σε χρόνο ρεκόρ και με πολύ απλούς τρόπους.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα οι τεχνικοί των φυλακών ζητούν εδώ και χρόνια να αντικατασταθούν με γρανίτη, αίτημα που εχει απορριφθεί λόγω κόστους.

Ενώνουν τις φωνές τους για την Κύπρο



Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «CyprusAid», δίνουν τη Δευτέρα πενήντα και πλέον καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Χρήστος Θηβαίος στην Τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και αναμένεται να διαρκέσει ώς τα μεσάνυχτα.
Στόχος των διοργανωτών της συναυλίας είναι να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Για τον λόγο αυτό, οι θεατές δεν θα πληρώσουν εισιτήριο, αλλά καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου.
Συμμετέχουν, επίσης, μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών και επίλεκτες μπάντες, όπως η 20μελής ομάδα κρουστών «Batukinio» και τα ντόπια συγκροτήματα «Λωποδύτες», «Μέθεξις» και «Πέραμα».

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»!



Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της καθημερινού σήριαλ του μεγάλου καναλιού. O θάνατος του Γιάννη θα επηρεάσει καταλυτικά τους ήρωες της σειράς. Ας δούμε όμως λεπτομερώς τις εξελίξεις της σειράς, σύμφωνα με το περιοδικό Super TV.
Όπως ήδη παρακολουθούμε στα τρέχοντα επεισόδια ο Γιάννης (Δημήτρης Γεροδήμος) και η Μαντώ ( Βασιλική Αγγελή) βρίσκουν τα χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγχειριστεί. Η Μαντώ δεν θα τον ακολουθήσει και κυρίαρχος λόγος για την επιλογή της είναι, ότι πρωταρχικώς δε μπορεί να αφήσει μόνη τη μικρή αδελφή της. Μια συνταρακτική εξέλιξη όμως θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς.
Ο Γιάννης θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης στην Αμερική. Η Μαντώ θα βιώσει τον απόλυτο πόνο. Δεν θα μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας. Λίγο πριν παντρευτούν ο αγαπημένος της χάνεται. Νιώθει θλίψη, τρέλα και ενοχές εξαιτίας του ότι δεν ήταν δίπλα του. Αισθάνεται ότι θα μπορούσε ίσως η παρουσία της δίπλα του, να ήταν καταλυτική στο να ανατραπεί αυτό το μοιραίο χτύπημα.
Από την άλλη ο Μπίλλυ (Πάνος Κρανιδιώτης) δε θα γυρίσει τελικά στην Άννα (Άννα Αδριανού). Ο ίδιος δε θα καταφέρει να ελευθερωθεί ακόμη από τον Μαλτέζο (Αλέξανδρος Σταύρου). Η Άννα ανησυχεί ουσιαστικά για τη ζωή του και παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις της με το Μαλτέζο κρέμονται σε ένα σχοινί, προσπαθεί στο να μην εξωθήσει τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις από το φόβο μην πειραχθεί η ζωή του Μπίλυ. Η ίδια θα σηναντηθεί με τον αγαπημένο της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Η στιγμή που θα βρεθούν από κοινού θα είναι άκρως συγκινητική. Παρόλα αυτά δε θα καταφέρει ακόμη να τον βοηθήσει στο να δραπετεύσει από την ομηρία του. Το βέβαιο είναι ότι οι ανατροπές θα είναι συνεχείς από εδώ και πέρα για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς.

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση



Έτοιμα τα μέτρα για την οικονομία διαμηνύει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, που έχουν στόχο την ανάπτυξη, την ενθάρρυνση ξένων επενδύσεων αλλά και την προστασία και ενίσχυση του ευάλωτου λαού.
Σε συνέντευξη του στον «Φιλελεύθερο» ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναλύει το πακέτο μέτρων θα βοηθήσει να ορθοποδήσει η κυπριακή οικονομία και να περάσει σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, το πακέτο που θα εφαρμοστεί σε τρεις με έξι μήνες περιλαμβάνει έκδοση άδειας από το τμήμα πολεοδομίας εντός 30 ημερών για έργα ανάπτυξης που εκκρεμούν.
- Μονιμοποίηση του μέτρου επαναπένδυσης κερδών που θα σημαίνει και φορολογική απαλλαγή
- Χαλάρωση μέτρων για ενθάρρυνση ξένων επενδύσεων
- Άμεση προώθηση της νομοθεσίας για δημιουργία καζίνο
- Αντί φόρου, επιβολή τέλους επί των τόκων στις καταθέσεις με στόχο τη διασφάλιση θέσεων εργασίας.
- Προώθηση σε συνεννόηση και με τις τράπεζες επιμήκυνσης των δανείων και μείωσης των επιτοκίων.
- Προώθηση της αναστολής καταβολής των δόσεων σε ανέργους με κάποια περίοδο χάριτος.
- Άτυπη συμφωνία μεταξύ εργοδοτών και συντεχνιών για την εργοδότηση ποσοστού Ελληνοκυπρίων στις επιχειρήσεις τους, αναλογία 70% με 30%
- Μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος
- Αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για εργοδότηση των νέων
- Στοχευμένες παροχές μέσω του ταμείου αλληλεγγύης και ανάπτυξης, και
- Αντιμετώπιση του θέματος των ενοικίων, σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, με στόχο τη μείωση τους
Ο κ. Αναστασιάδης επαναλαμβάνει ότι δεν τίθεται θέμα μείωσης μισθών και απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, ούτε τίθεται τέτοιο θέμα στις συζητήσεις με την τρόικα. Μέχρι το 2015 τονίζει, δεν τίθεται θέμα νέων όρων από την τρόικα, όπως μείωση μισθών και συντάξεων.
Στο θέμα του φυσικού Αερίου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογραμμίζει ότι θα πιεστεί η Noble για να αρχίσει τα συντομότερο την επιβεβαιωτική γεώτρηση καθώς επίκειται ο ίδιος να πραγματοποιήσει ταξίδι στο Ισραήλ.
Αναφερόμενος στο θέμα των Κυπριακών αερογραμμών υπογράμμισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να διασωθεί η εταιρεία τουλάχιστο μέχρι το Νοέμβρη, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.
Ερωτηθείς για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι γίνονται σκέψεις αντιγραφής του πορτογαλλικού μοντέλου, όπου θα υπάγονται οι ημικρατικοί σε ιθύνουσα εταιρεία η οποία θα εισέλθει στο χρηματιστήριο και υπολογίζεται το κράτος να έχει έσοδα δισεκατομμυρίων.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη λίστα - «φωτιά»
Tην ίδια ώρα, τρανταχτά στην κυπριακή κοινωνία ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα που έχει στην κατοχή του ο Γενικός Εισαγγελέας κι αφορά διαγραφές χρεών των ατόμων αυτών από τράπεζες.
Τα ποσά που διαγράφηκαν ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια, αν ληφθεί υπόψιν ότι η λίστα περιλαμβάνει 19 μόνον υποθέσεις που αφορούν σε διαγραφές δανείων ύψους πέραν των 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλα ονόματα οφειλετών, των οποίων τα χρέη διαγράφηκαν από τη Λαϊκή Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου.
Ο κ. Κληρίδης επιβεβαίωσε ότι στις λίστες αναφέρονται αρκετά ονόματα πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, αρκετοί από τους οποίους δίνουν εξηγήσεις για τις διαγραφές των οφειλών τους. Πρόκειται για ποσά από μερικές χιλιάδες ευρώ έως και 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

Τρεις οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Παρίσι



Σε τρεις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών και σε περίπου 15 των τραυματιών, εκ των οποίων οι τέσσερις βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε ένα παλαιό κτίριο του προαστίου του Παρισιού, Ομπερβιλιέ.
Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό που είχε δοθεί στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα, οι νεκροί ανέρχονταν σε δύο, αλλά ένας από τους τραυματίες υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ένας κάτοικος μίλησε σε δημοσιογράφους για την ρίψη ενός "κοκτέιλ μολότοφ" κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού ανάμεσα σε κατοίκους του κτιρίου. Ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από τις αρχές.
Την ίδια ώρα ορισμένες μαρτυρίες έκαναν λόγο για επικινδυνότητα του επταώροφου αυτού κτιρίου. Ωστόσο η υπουργός Στέγασης της Γαλλίας Σεσίλ Ντιφλό, η οποία μετέβη στον τόπο της τραγωδίας, το χαρακτήρισε μεν "παλαιό", το οποίο χρονολογείται από την δεκαετία του '20, αλλά σημείωσε ότι δεν δείχνει να παρουσιάζει κάποιον ιδιαίτερο λόγο ανησυχίας.
Ο ένας από τους νεκρούς κάηκε στον τρίτο όροφο του κτιρίου, ενώ ένας άλλος σκοτώθηκε πηδώντας από το παράθυρο στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις φλόγες.
Τρεις ή τέσσερις κάτοικοι του κτιρίου πήδηξαν από το παράθυρο για να γλιτώσουν από την φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Περίπου 60 άνθρωποι βρίσκονταν στο κτίριο τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, γύρω στις 22:10 μ.μ. τοπική ώρα (περίπου 23:10 ώρα Ελλάδος), στον τρίτο όροφο και εξαπλώθηκε γρήγορα στον τέταρτο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Σχεδόν 200 πυροσβέστες έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 23:45 μ.μ. τοπική ώρα (περίπου 24:45 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με τις αρχές.

Εγινε παππούς o Γιάννης Πάριος!



Παππούς για τρίτη φορά έγινε εδώ και λίγα 24ωρα ο Γιάννης Πάριος. Ο τραγουδιστής του έρωτα απέκτησε τον πρώτο του εγγονό από τον γιο του Θανάση Βαρθακούρη και τη σύζυγό του, Τζίνα Γαβαλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νεογέννητο θα πάρει το όνομα του παππού του!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Πάριος έχει ακόμα δύο εγγονούλες από τον άλλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη. Να τους ζήσει!

27χρονος Ρουμάνος μαχαιρωμένος σε είσοδο πολυκατοικίας



Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 12 τη νύχτα ένας 27χρονος Ρουμάνος σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Αλκαμένους 70 στον Άγιο Παντελεήμονα.
27χρονος Ρουμάνος μαχαιρωμένος σε είσοδο πολυκατοικίας.
Ο 27χρονος έφερε τραύματα από μαχαίρι. Την υπόθεση ερεύνα η αφάλεια Αττικής ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.

Tραγωδία στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονο αγόρι



Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην πόλη της Πάτρας, όταν διερχόμενο Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ένα μικρό αγόρι που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, όταν ο μικρός ακολούθησε τη μητέρα του που προσπαθούσε να περάσει απέναντι.
Σύμφωνα με το dete.gr, o ανήλικος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και άπαντες στην περιοχή πάγωσαν. Μάλιστα ο σοκαρισμένος οδηγός του οχήματος άρχισε να προπηλακίζεται από περαστικούς, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το παιδί στο Καραμανάδειο νοσοκομείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

50.000 δολάρια για το σημείωμα αυτοκτονίας της Μέριλιν...



Το σημείωμα που φέρεται να άφησε πίσω της η Μέριλιν Μονρόε πριν αυτοκτονήσει, η οργίλη επιστολή του Τζον Λένον προς τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τα ερωτικά γράμματα που έστελνε ο...Ντουάιτ Άιζενχάουερ.
Περισσότερες από 250 “διάσημες” επιστολές βγαίνουν τον Μάιο σε πλειστηριασμό και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον – και πολλές χιλιάδες δολάρια – των ανά τον κόσμο συλλεκτών.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην γκαλερί του Douglas Elliman στην Madison Avenue και ήδη οι εκτιμήσεις των ειδικών μιλούν για σίγουρη επιτυχία.
Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις το τελευταίο χειρόγραφο της Μέριλιν Μονρόε αναμένεται να “πιάσει” μια τιμή μεταξύ 30 και 50.000 δολαρίων, τα συνολικά 58 γράμματα που έστειλε από το μέτωπο, από το 1942 έως και το 1945, ο διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων στρατηγός Άιζενχάουερ στη γυναίκα του Μάμι, θα βγουν στη δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τις 120.000 δολάρια, ενώ το δαχτυλογραφημένο γράμμα του Τζον Λένον προς τη Λίντα και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, στο οποίο ο οργισμένος Λένον ανακοινώνει στο έτερο “Σκαθάρι” την πρόθεσή του να διαλύσει τους Beatles εκτιμάται ότι θα πουληθεί σε μια τιμή μεταξύ 40 και 60.000 δολαρίων.

ΣΟΚ στην Ηλεία: Αλυσοδεμένος 22χρονος σε θερμοκήπιο



Σοκαρισμένοι από το θέαμα ακόμα και οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που βρήκαν έναν 22χρονο δεμένο με αλυσίδα από το πόδι, σε μεταλλικό πάσαλο θερμοκηπίου, για να μην το σκάσει.
Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ενημερώθηκαν οι Αρχές από ομοεθνείς 22χρονου Μπαγκλαντέζου πως ο ίδιος κρατείται όμηρος σε θερμοκήπιο που χρησιμοποιείται ως κατοικία, από άλλους συμπατριώτες του.
Οι δράστες εννέα τον αριθμό ζητούσαν χρήματα από την οικογένεια του
θύματος στο Μπαγκλαντές και το ποσό των λύτρων έφτανε τις 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι συγγενείς του νεαρού είχαν καταθέσει περίπου 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στο Μπαγκλαντές, ενώ οι δράστες είχαν πάρει και τα χρήματα που είχε πάνω του ο νεαρός.
Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων που εκμεταλλεύεται την αναζήτηση ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, στις καλλιέργειες της Ηλείας και κρατούν ανθρώπινες ζωές στα χέρια τους, μη διστάζοντας μάλιστα να φτάσουν και στη δολοφονία.
Όπως έχει γίνει δηλαδή σε άλλες δύο περιπτώσεις αλλοδαπών, όπου ομοεθνείς τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία πως είχαν εξαφανιστεί και βρέθηκαν θαμμένοι σε Ανδραβίδα και Πηνεία.
Στην υπόθεση του περασμένου Σαββάτου, οι αστυνομικοί από τις υπηρεσίες ΟΠΚΕ, ΟΕΠΤΑ και το Α.Τ. Ανδραβίδας, σοκαρίστηκαν όταν φτάνοντας στο θερμοκήπιο που είχαν πληροφορίες πως βρίσκεται σε ομηρία ο 22χρονος από το Μπαγκλαντές, τον βρήκαν σαν σκλάβο δεμένο με αλυσίδα στο πόδι σε σίδερο του θερμοκηπίου.
Τον απελευθέρωσαν και αναζήτησαν κάποιους από τους δράστες, από τα μέλη της ομάδας που τον κρατούσαν εκεί και τελικά συνελήφθη εκείνη την ώρα ένας ηλικίας 25 ετών.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών και πλέον βλέπουν να ξεδιπλώνεται μπροστά τους μια σύγχρονη μάστιγα δουλεμπορίου, όπου ο εφιάλτης για τους μετανάστες - οι περισσότεροι εξ αυτών είναι παράνομοι - δεν σταματά με την έλευσή τους στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζεται ενώ ακόμα εργάζονται για να στείλουν πίσω στην πατρίδα και στις οικογένειές τους κάποια χρήματα.

Επερνε θυληκές ορμόνες για 14 μήνες! Δείτε πως έγινε!



Δείτε καρέ καρέ την μεταμόρφωση ενός νεαρού που αποφάσισε να κάνει λήψη οιστρογόνων για 14 μήνες...


Εσείς ξέρετε ποιό είναι το πραγματικό επίθετο του Κανάκη;



Τόσα χρόνια όλοι τον ξέρουμε με το επίθετο “Κανάκης”, αλλά το πραγματικό του επίθετο είναι τελείως διαφορετικό, δεν έχει καμία σχέση με το επίθετο “Κανάκης”.
Επέλεξε το “Κανάκης” όταν ασχολιόταν με το πειρατικό ραδιόφωνο. Ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή οι ραδιοπειρατές να βγαίνουν στα ερτζιανά με ψεύτικα ονόματα. Αργότερα, όταν μπήκε στην τηλεόραση, το διατήρησε αφού όλοι τον ήξεραν ως “Κανάκη”.
Σύμφωνα με το wikipedia το πραγματικό επίθετο του Κανάκη είναι Δούμας.

Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της Madonna!



Και έκανε σίγουρα εντύπωση. Με έντονο προσωπικό στυλ και τύπο. Άλλωστε είναι κόρη της Maddona μην ξεχνιόμαστε!
Η 16χρονη Λούρδη, όπως αναφέρει το Katara.gr, επέλεξε να φορέσει αυτό που λέμε «Double denim», δηλαδή τζιν παντελόνι με τζιν μπουφάν, συνδυασμός που δύσκολα μπορεί κανείς να υποστηρίξει, ενώ φορούσε και μία πλεκτή ζακέτα και το όλο λουκ συμπληρώθηκε με μαύρες γαλότσες.
Επίσης: Ίχνος μακιγιάζ δεν είχε πάνω της αποδεικνύοντας ότι η φυσική ομορφιά είναι σαφώς καλύτερη!

Άνθρωπος έφαγε αεροπλάνο και όχι μόνο!



Ο λεγόμενος Michel Lotito, έκανε απίστευτα πράγματα στη ζωή του και συγκεκριμένα στη διατροφή του!
Από 9 χρονών, ξεκίνησε να καταναλώνει μέταλλα, γυαλί, κλπ.
Έπειτα, ξεκίνησε να τρώει ποδήλατα(!), καλάθια αγορών, τηλεοράσεις και διάφορα τέτοια!
Να φανταστείτε, έφαγε και ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο κανονικό (Cessna 150), ναι, είναι αλήθεια!
Μην φανταστείτε ότι τα τρώει όλα με μιας. Του παίρνουν κάποιο χρόνο για να τα καταβροχίσει.
Το αεροπλάνο για παράδειγμα του πήρε δύο χρόνια για να το φάει όλο, φοβερό!
Το αστείο είναι ότι:
1) πέθανε από φυσικά αίτια!
2) τον αρρώσταιναν οι μπανάνες και τα αυγά!!

Καρχαρίας πιάστηκε στα δίχτυα στη Σαμοθράκη



Καρχαρία είχε η σημερινή ψαριά στο αλιευτικό του Μαρίτσα στη Καμαριώτισσα Σαμοθράκης.Ο Καρχαρίας ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και... σχεδόν αμέσως ο ψαράς με τους συνεργάτες του άρχισαν να τον τεμαχίζουν για να διατεθεί στην αγορά της Σαμοθράκης και της Αλεξανδρούπολης.

Απίστευτο: γλίτωσε από τη λευχαιμία και σκοτώθηκε από σφαίρα η 25χρονη στην Κορινθία…



Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιοί έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο..
Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει.
Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τη δική της εξαιρετικά δύσκολη πολύχρονη μάχη και είχε νικήσει το θάνατο. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι.
Πολύ περισσότερο που η σφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια "τρελλή πορεία" και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της... Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε.
Τα τεράστια φωτεινά μάτια της Κατερίνας δεν θα λάμπουν πια. Για τους γονείς της, τα αδέλφια της ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τα δάκρυα τους δεν σταματούν να κυλούν. Το χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια... ​

Δείτε την ηλικία του Α.Ρέμου !



Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Έμεινε εκεί μέχρι τα...10 του χρόνια και έπειτα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το entertv.gr, από τα 15 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το λύκειο. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους εν ζωή Έλληνες συνθέτες (Σπανός, Χατζής, Πάριος, Πλέσσας, Θεοφάνους) με αποκορύφωμα το Μίκη Θεοδωράκη σε μία και μοναδική συναυλία.
Είχε την τύχη να έχει σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τον φίλο του Γιώργο Θεοφάνους όταν ο Κύπριος συνθέτης βρισκόταν σε μία καλλιτεχνική έξαρση (2002-2006) και μέσα από ένα παραγωγικό συνθετικό παραλήρημα , εμπνεύστηκε δεκάδες τραγούδια επιτυχίες- σταθμοί που εμπιστεύτηκε στον Αντώνη ώστε να τα απογειώσει με την ερωτική του και αισθαντική του φωνή.
Από τη συνεργασία αυτή επί 4-5 χρόνια, συνθέτης και τραγουδιστής είδαν τριπλούς πλατινένιους δίσκους και η φήμη τους απογειώθηκε…! Σήμερα έχει τη γιορτή του και με την ευκαιρία να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! όσο για την ηλικία του;
Δείτε ακριβώς από κάτω!