Τής έβαλαν μαλλιά που πήραν από πτώμα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τής έβαλαν μαλλιά που πήραν από πτώμα

exte


Η Irene Myangoh, υπάλληλος νομικής εταιρείας από το Ναϊρόμπι της Κένυας, ισχυρίζεται ότι τα πρόσθετα μαλλιά που τής τοποθέτησαν σε κομμωτήριο ήταν από… πτώμα, και ήταν γεμάτα με σκουλήκια που τρέφονται από σάρκα.


Δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο, άρχισε να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους, οι οποίοι δεν περνούσαν με παυσίπονα.


Έτσι αποφάσισε να πάει στο γιατρό. Όταν όμως οι εξετάσεις αίματος και η μαγνητική που έκανε δεν έδειξαν κάτι, επέστρεψε στο ιατρείο του, ο οποίος εξέτασε το κεφάλι της και… σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια βρήκε ζωντανά σκουλήκια να τρώνε τη σάρκα στο κρανίο της.


Ο γιατρός εκτιμά ότι τα σκουλήκια είχαν εκκολαφθεί από αυγά που υπήρχαν στα μαλλιά, τα οποία πιστεύει ότι προήλθαν από κάποιο πτώμα, ανέφερε ο ιντερνετικός αφρικανικός τηλεοπτικός σταθμός iReportersTV.


Η υπεύθυνη του κομμωτηρίου ανέφερε ότι είχε χρησιμοποιήσει λίγες τούφες μαλλιών από το ίδιο κουτί και σε άλλες πελάτισσες τους τελευταίους δύο μήνες.


«Έχω σοκαριστεί. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με πελάτη μου. Θα επικοινωνήσω με τον προμηθευτή μου, επειδή φέρνουμε αυτά τα μαλλιά από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Ινδία» είπε η ίδια.


Όσο για την Myangoh αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της και να πάρει αντιβιωτικά για δύο εβδομάδες, μετά την περιπέτειά της.


Ο Dr CK Musau, χειρουργός σε νοσοκομείο του Ναϊρόμπι, είπε στο iReportersTV ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχει αντιμετωπίσει δέκα παρόμοιες περιπτώσεις.



Τής έβαλαν μαλλιά που πήραν από πτώμα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...