Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ πρώην ποδοσφαιριστής με... ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ετοιμάζεται να παίξει σε ΠΟΡΝΟ;;; (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ PHOTO) ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ πρώην ποδοσφαιριστής με... ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ετοιμάζεται να παίξει σε ΠΟΡΝΟ;;; (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ PHOTO)

porno


O Φαουστίνο Ασπρίγια δέχθηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής στην Κολομβία για να συμμετάσχει σε ταινία πορνό έναντι του ποσού των 7.000 ευρώ!


Ο 43χρονος, πια, παλαίμαχος άσος, με θητεία στην Ευρώπη σε Νιουκάστλ και Πάρμα, έλαβε το παρακάτω μήνυμα από την εταιρεία “Santa Latina“.


“Πρόκειται για μία μοναδική προσφορά, που περιμένει την άμεση απάντησή σου. Είμαστε πεπεισμένοι πως με λίγη προπόνηση μπορείς να δείξεις σε όλη την Κολομβία ένα ακόμα ταλέντο, πέρα από αυτά που γνωρίζει.


Η Santa Latina παρακολουθεί για χρόνια την επιτυχημένη καριέρα σου που σε έχει μετατρέψει σε ένα εθνικό σύμβολο στην Κολομβία.


Είμαστε σίγουροι πως το στιλ ζωής σου και ο πόλεμος των μίντια που βρίσκεται από πίσω θα παίξουν ρόλο στο να πάρεις αυτή την απόφαση”.


Ο πρώην διεθνής Κολομβιανός έχει κάνει στο παρελθόν γυμνή φωτογράφισηαποκαλύπτοντας τα πλούσια προσόντα του και, μάλιστα, είχε δηλώσει…


“Δεν έχω καμία ντροπή, ζω τη ζωή μου με χαλαρό τρόπο, δεν μου αρέσει να δημιουργούνται προβλήματα για κάτι απόλυτα φυσικό”!


Οπότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να πει “ναι”, τελικά, στην πρόταση που έχει δεχθεί για να συμμετάσχει σε ταινία πορνό.




Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ πρώην ποδοσφαιριστής με... ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ετοιμάζεται να παίξει σε ΠΟΡΝΟ;;; (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ PHOTO)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...