ΤΡΟΜΟΣ! Σκηνές… scary movie σε χωριά των Φαρσάλων! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΟΣ! Σκηνές… scary movie σε χωριά των Φαρσάλων!


Ανάστατοι οι κάτοικοι από τον μαυροφορεμένο με το «δρεπάνι» που κυκλοφορεί τη νύχτα!
Απίστευτο κι όμως αληθινό και μάλιστα έχει συμβεί στα χωριά Χαλκιάδες και Ανωχώρι στην επαρχία Φαρσάλων.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, αρχικά στις Χαλκιάδες εμφανίστηκε προ μερικών ημερών άτομο με σκούρα ρούχα και κάτι σαν δρεπάνι στα χέρια! Το νέο κυκλοφόρησε ταχύτατα, τρομοκρατώντας δεκάδες κατοίκους που έσπευσαν να κλειστούν στα σπίτια τους.
Άμεσα ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων το οποίο και ξεκίνησε περιπολίες για να διαπιστώσει – κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr – πως επρόκειτο για μία κακόγουστη φάρσα νεαρών παιδιών!
Ωστόσο, μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε και τη διάσταση που έλαβε το ζήτημα, λίγες ημέρες μετά οι ίδιες εικόνες με τον μαυροφορεμένο και το δρεπάνι εκτυλίχθηκαν και στο χωρίο Ανωχώρι, όπου μάλιστα η αστυνομία φέρεται να έφθασε πολύ κοντά στον επιτήδειο που βάλθηκε να τρομοκρατήσει τους κατοίκους!
Οι έρευνες από πλευράς αρχών για να βρεθούν αυτοί που βρίσκονται πίσω από την αρρωστημένη φάρσα συνεχίζονται, ενώ θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο επίδοξος αντιγραφέας του τρομακτικού πρωταγωνιστή στη χολυγουντιανής ταινίας scary movie, θα κάνει ξανά την εμφάνισή του, κάπου στην επαρχία Φαρσάλων!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...