ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: "ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Δεν χωρίζω με τον Γιάννη"!!! Ποιους απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: "ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Δεν χωρίζω με τον Γιάννη"!!! Ποιους απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά;;;


Τέλος στα δημοσιεύματα και τις φήμες που ήθελαν το αγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το χωρισμό βάζει με δήλωσή της, η ίδια η Μαρία Κορινθίου. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι, την πεντάχρονη σήμερα Ισμήνη, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον όσων διέδωσαν ανακρίβειες για το γάμο τους.
Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News αοπό τον Ανδρέα Δερμιτζάκη, ο Γιάννης και η Μαρία αισθάνθηκαν την ανάγκη να προχωρήσουν το θέμα και να πάρουν τη νομική οδό, μιας και πιστεύουν πως δεν μπορεί κανείς να διαταράσσει την οικογενειακή τους γαλήνη. Είναι πολύ άσχημο να γυρνά το παιδί σου από το σχολείο και να σε ρωτάει αν χώρισες, γιατί του το είπε κάποιο παιδί αναφέρει στην εφημερίδα στενός φίλος της οικογένειας.
Αλλά και η ίδια η Μαρία δήλωσε:" Δεν χωρίζω με τον Γιάννη. Είμαστε μια χαρά", όταν κλήθηκε από την εφημερίδα να κάνει μια δήλωση για τα δημοσιεύματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...