Αυτές οι celebrities είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ χωρίς να χύσουν ιδρώτα στο γυμναστήριο! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αυτές οι celebrities είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ χωρίς να χύσουν ιδρώτα στο γυμναστήριο!


Blake Lively, Angelina Jolie, Kristen Stewart και άλλες σταρς με ζηλευτά σώματα παραδέχονται πώς δεν έχουν ιδέα τι θα πει να ιδρώνεις στο γυμναστήριο, κάνοντας μας να σκάμε από τη ζήλια.
Δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood, είναι και κορμιά θανατηφόρα. Γνώριζες όμως πως πολλές από τις συγκεκριμένες κυρίες αφήνουν τα βαράκια και πιάνουν τα... κουτάλια;

Angelina Jolie

"Πραγματικά, δεν κάνω γυμναστική. Πάντα ήμουν αδύνατη και μου αρέσει όταν οι ρόλοι μου απαιτούν να τρέχεις και να πηδάς όλη την ώρα. Τότε ουσιαστικά κάνω τη γυμναστική μου", είχε δηλώσει η Angelina Jolie στο περιοδικό US προκαλώντας τις πιο παχουλές φανς της.

Kristen Stewart

Όπως έχει δηλώσει η σταρ του Twilight είναι φυσική "κοκκαλιάρα", όπως και όλη της η οικογένεια, ενώ πηγαίνει πολύ σπάνια στο γυμναστήριο.

Blake Lively

"Τρώω cupcakes και δε γυμνάζομαι. Αν με ρωτήσεις σε 10 χρόνια πιθανότατα θα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή γι αυτή μου την απάντηση. Δεν πίνω καν νερό, είναι τραγικό", δήλωσε στο NYC στην πρεμιέρα για την τελευταία της ταινία Savages το Gossip Girl. Να σε πιστέψουμε Blake Lively;

Emma Stone

Η Emma δε χρειάζεται να χύσει... αίμα και ιδρώτα στη γυμναστική για να διατηρήσει την σιλουέτα της. Όπως δήλωσε πρόσφατα, έχει να πατήσει ένα δίμηνο στο γυμναστήριο και δεν το κυνηγά κιόλας.

Μegan Fox

Oύτε αυτό το κορίτσι γυμνάζεται, ενώ υποστηρίζει πως τώρα με την εγκυμοσύνη απλά προσέχει τη διατροφή της- για πρώτη φορά στη ζωή της.

Krysten Ritter

Το κορίτσι του Breaking Bad δεν ξέρει από γυμναστική, διατροφές, δίαιτες και τα συναφή, είναι απλά έτσι το σκαρί της, όπως έχει δηλώσει πολλάκις.

Taylor Swift

Το γυμναστήριο δεν είναι άγνωστη λέξη για εκείνη -καθώς όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue- καθώς πηγαίνει που και πού, αλλά δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα, oύτε έχει κάνει ποτέ δίαιτα. Lucky you Taylor!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...