16 χρονος έχασε τη ζωή του γιατί ντρεπόταν να μιλήσει για τον όγκο που είχε ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

16 χρονος έχασε τη ζωή του γιατί ντρεπόταν να μιλήσει για τον όγκο που είχε


Ο 16χρονος Μάικλ Ράσμπι από το Γρανγκτάουν της Αγγλίας είχε ανακαλύψει έναν όγκο στα γεννητικά του όργανα αλλά ντρεπόταν πολύ να μιλήσει για αυτό.
Κάποια στιγμή όμως πήρε το κουράγιο και αποφάσισε να μιλήσει στον 22 ετών αδελφό του, Τζον. Όταν είδε τον όγκο ο τελευταίος, διαπίστωσε πως ήταν τόσο μεγάλος και εμφανής που αμέσως τον πήγε να τον δει ένας γιατρός.
Ο γιατρός με τη σειρά του, με το που αντίκρισε τον όγκο είπε πως κατά 80% επρόκειτο για καρκίνο αλλά φυσικά έπρεπε να κάνει περισσότερες εξετάσεις. Οι εξετάσεις δυστυχώς τον επιβεβαίωσαν και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε προχωρήσει και στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος.
Οι πιθανότητες που έδωσαν στον μικρό να τον ξεπεράσει ήταν 75% ο οποίος αμέσως ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Γύρισε επιτέλους σπίτι του νικητής και έπρεπε κάθε τόσο να πηγαίνει στο νοσοκομείο για επανέλεγχο.
Όταν ήρθε η ώρα για να πάει για εξέταση ρουτίνας ο Μάικλ κατέρρευσε καθώς ετοιμαζόταν να πάει να τις κάνει. Τον πήγαν αμέσως νοσοκομείο όπου λίγες ώρες μετά άφηνε την τελευταία του πνοή.
Όλοι οι γνωστοί και φίλοι του Μάικλ στεναχωρήθηκαν πολύ από τον ξαφνικό χαμό του, ειδικά όσοι δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάστασή του και οι γονείς του ξεκίνησαν μια προσπάθεια ώστε ειδικά τα νέα παιδιά να μιλούν αν διαπιστώνουν κάτι κακό στο σώμα τους, όσο και αν ντρέπονται γι' αυτό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...