'Καυτό' βιβλίο ετοιμάζει να εκδώσει η Νένα Χρονοπούλου! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

'Καυτό' βιβλίο ετοιμάζει να εκδώσει η Νένα Χρονοπούλου!


Μπορεί το διάσημο βιβλίο του E. L. James «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» να έγινε ανάρπαστο ανάμεσα στις γυναίκες με τις καυτές ερωτικές περιγραφές, όμως μπροστά στο βιβλίο που ετοιμάζει η Νένα Χρονοπούλου δεν... «πιάνει» μία.
Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ως συγγραφέας και να βάλει φωτιά στη... λίμπιντο.
«Ετοιμάζω ένα βιβλίο, εμπνευσμένο απ΄ όσα άκουγα σε συγκεντρώσεις με διάφορες γνωστές και φίλες, αλλά και γενικότερα με κυρίες που γνώρισα. Το κεντρικό του θέμα είναι η ερωτική ζωή των γυναικών. Εκεί διαπίστωσα ότι οι γυναίκες έχουν άπειρα παράπονα από τους άνδρες και δεν είναι μόνο αυτά της καθημερινότητας. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ακόμα και στην Ελλάδα του 2013 η γυναίκα έχει ταμπού, τα οποία ο σύντροφός της, ο άνδρας της, ο εραστής της, ο φίλος της, της τα έχει δημιουργήσει ή της τα αφήνει σε εκκρεμότητα», είπε η Νέα Χρονοπούλου.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Αν μιλούσε το αι2ον» και θα περιέχει δεκαπέντε πραγματικές ιστορίες γυναικών που όσο απίστευτες κι αν είναι, έχουν όντως συμβεί.
«Το βιβλίο είναι γραμμένο από εμάς τις γυναίκες για τους άνδρες», λέει με νόημα η ηθοποιός, που με όπλο της τον καυστικό λόγο και το χιούμορ, αναμένεται να ανάψει φωτιές στις αναγνώστριές της.
Η ίδια αυτή την περίοδο με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο και τον γιο της Χρήστο, μένουν πια μόνιμα στην Καλαμάτα, όπου αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την αρχή ανοίγοντας μια επιχείρηση αγοράς χρυσού.
«Όλα αυτά που άκουγα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ειπωθούν και πέρα από το γέλιο που μπορούν να προσφέρουν, να δημιουργήσουν και τον αναμενόμενο προβληματισμό και αυτό εύχομαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τις ηρωίδες μου που είναι πραγματικές φίλες και μου άνοιξαν την ψυχή τους, κάτι που δεν είχαν κάνει ούτε στον ψυχολόγο», είπε η ηθοποιός.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...