Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη


Για κάποιους η διαφορά είναι ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, και το πως αυτό το κομμάτι ονομάζεται από την εκάστοτε μόδα, το γυμνό είναι η απουσία υφάσματος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ένδυμα. Για παράδειγμα μια κοπέλα ανεβάζει σε σελίδα… κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ένα μικροσκοπικό μαγιό από την παραλία, που δεν κρύβει τίποτα.
Το ότι το ύφασμα αυτό ονομάζεται μαγιό την προστατεύει από την ταύτιση της φωτογραφίας με πορνογραφικό υλικό. Αλλά μην ξεχνάμε η στάση του σώματος το ύφος και το πλαίσιο παίζουν σημαντικό ρόλο στο να χαρακτηριστεί ένα έργο πορνογραφικό. Η γυμνή ποδηλατοδρομία θέλει να προβάλλει ότι το γυμνό δεν πρέπει να σεξουλικοποιείται αυτόματα.
Υπάρχει και το γυμνό, ως απουσία ρούχου, όπως πολλές φορές έχω αναφέρει στο παρελθόν. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Το ότι κατέβηκε η σελίδα της γυμνής ποδηλατοδρομίας από το facebook δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να υφίσταται, ο δημόσιος χώρος της πόλης έχει δυνατότητες που ο κυβερνοχώρος δε μπορεί να ενστερνιστεί, και αυτό είναι η υλικότητα των σωμάτων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...