Νέο ροζ βίντεο φωτιά! ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Νέο ροζ βίντεο φωτιά! ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!


Ήθελε να την εκδικηθεί και έβγαλε τα άπλυτά της στη φόρα. Πανέμορφο μοντέλο, από τα πιο αγαπημένα των Ελλήνων σχεδιαστών έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν ο πρώην της «ανέβασε» στο Διαδίκτυο ένα βίντεο αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους με εκείνη πρωταγωνίστρια, να αναδεικνύει το ταλέντο της (εκτός από την πασαρέλα) και στο άγριο σεξ!
Όλα κυλούσαν ιδανικά στη ζωή του πανέμορφου μοντέλου. Είχε διακριθεί σε καλλιστεία, της είχε ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να κατακτήσει την πασαρέλα και είχε ήδη κλείσει συμφωνίες με σχεδιαστές του εξωτερικού. Επίσης ήταν η αγαπημένη των φωτογράφων, αφού οι τέλειες αναλογίες της προκαλούσαν πανικό, ενώ τα αντρικά περιοδικά έδιναν μάχη για ένα της «κλικ».
Το πανέμορφο μοντέλο κέρδισε άξια μια θέση στις επιλογές των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και αναδείχτηκε σε μούσα τους. Το φρέσκο της πρόσωπο, τα μακριά μαύρα μαλλιά της που της προσέδιδαν κάτι μοιραίο στην εμφάνισή της και φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της με τα ατελείωτα πόδια, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης κι εκείνη απολάμβανε το… νέκταρ της επιτυχίας. Ένα ακόμη ατού της ήταν και το προσιτό κασέ της, αφού έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και οι σχεδιαστές, με δεδομένη την οικονομική κρίση στη χώρα μας, προτιμούσαν τις συνεργασίες μαζί της.
Ξαφνικά το χαμόγελό της πάγωσε, όταν πληροφορήθηκε ότι από πρωταγωνίστρια της πασαρέλας έγινε πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και αμέσως έκανε πάταγο. Αυτοί που την ενημέρωσαν ήταν φίλοι της που έμαθαν για την ύπαρξή του. Το διάσημο μοντέλο βρισκόταν σε διακοπές με τον αγαπημένο της, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας και μόλις το έμαθε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Το ίδιο έπαθε και ο σύντροφός, ο οποίος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Η μελαχρινή καλλονή δεν περίμενε ότι όλος ο κόσμος θα την έβλεπε σε τόσο προσωπικές και καυτές στιγμές, εξαιτίας του καπρίτσιου ενός ανθρώπου.
Το μοντέλο, το οποίο δεν γεννήθηκε στη χώρα μας, έφυγε αμέσως από την Ελλάδα και πήγε στην πατρίδα της για να έχει τη βοήθεια των φίλων και των συγγενών της για να δοθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα που της δημιουργήθηκε. Όπως διέρρευσε, ο έτερος πρωταγωνιστής του βίντεο είναι πρώην σύντροφός της ο οποίος προφανώς εν αγνοία της, «έγραψε» τις προσωπικές τους στιγμές στο κρεβάτι και τις ανέβασε στο Διαδίκτυο για να την εκδικηθεί, επειδή εκείνη τον χώρισε για να κυνηγήσει το δικό της όνειρο στην Ελλάδα.
ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...