Μάντεψε σε ποια ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου ο Lagerfeld! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μάντεψε σε ποια ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου ο Lagerfeld!



Άλλος παντρεύτηκε το Σινικό Τοίχος, άλλη τον Πύργο του Άιφελ, γιατί λοιπόν να μας φανεί περίεργο που ο Karl Lagerfeld θέλει να παντρευτεί τη..γάτα του!Όλοι οι celebrities έχουν κουσούρια, απλά ο διάσημος σχεδιαστής θέλει ν'αποκαταστήσει τη μόλις 22 μηνών Choupette!!!
Που να πιάσουν και οι καύσωνες!Η χαριτωμένη λευκή Siamese γατούλα, έχει δικό της λογαριασμό στο Twitter, δικό της iPad και φυσικά τρώει μαζί του στην τραπεζαρία!
Σε συνέντευξη που έδωσε ο 79χρονος στο CNN είπε πως είναι δυσαρεστημένος γιατί δεν υπάρχει επίσημος γάμος ανθρώπου με ζώο.«Ποτέ δεν πίστευα πως θα μπορούσα ν'αγαπήσω τόσο πολύ μία γάτα.»
Μια γάτα που μόνο φυσιολογική δεν είναι, αφού έχει το δικό της προφίλ στο Facebook, κερδίζοντας περισσότερα από 2.500 likes, δικές της χαριτωμένες φωτογραφίες, έχει δικό της προσωπικό που γράφει ημερολόγιο για το τι έχει κάνει όλη τη μέρα, έτσι ώστε ο αγαπημένος της Karl να μη χάνει λεπτό από τις δραστηριότητες και φυσικά τη χτενίζουν και της κάνουν μανικιούρ!
Όπως καταλαβαίνουμε είναι φυσιολογικό να φωτογραφίζεται για τη Chanel και να πρωταγωνιστεί σε video Net-a-Porter.H τρέλα δεν πάει στα βουνά...πάει στο σπίτι του Karl!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...