Χάλκινο η Στεργίου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Χάλκινο η Στεργίου



Από τις καλύτερες εμφανίσεις της πρωταθλήτριάς μας τη φετινή περιόδο, καθώς είχε σταθερά άλματα και με καλύτερο στο 1.90μ, που αποτελεί την καλύτερη επίδοσή της για φέτος, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί. Η Στεργίου επιχείρησε και στο 1.92μ, όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Ξεκίνησε από το 1.75μ, άφησε το 1.78μ και συνέχισε στο 1.81μ, 1.87μ και 1.90μ, τα οποία πέρασε με την πρώτη. Στην 4η θέση με καλύτερη προσπάθεια στο 1.87μ βρέθηκε η Κύπρια Λεοντία Καλλενου.

Ασημένιο στο καράτε ο Τζάνος

Εξαιρετική η πορεία του αθλητή μας στην κατηγορία των -84 κιλών, όπου έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, νικώντας κατά σειρά τους Κουπούσοβιτς, Μαέστρι και Ακάκε, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και μαζί ένα μετάλλιο.
Εκεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αιγύπτιο, Χάνι Κέστα, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-2, μένοντας στη δεύτερη θέση.

Υπόθεση… ελληνική

Η πρώτη προσπάθεια των Λούη Τσάτουμα και Γιώργου Τσάκωνα στο μήκος, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, έφτανε για να τους χαρίσει τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου.
Ο Μεσσήνιος άλτης πήδηξε στα 8,14μ., ενώ είχε ακόμα ένα άλμα στα 8,04μ. κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο αθλητής του Δημήτρη Χατζόπουλου είχε καλύτερο άλμα στα 7,97μ. και άλλο ένα στα 7,91μ. κερδίζοντας το αργυρό.
Χάλκινο για τον Ιταλό Εμανουέλε Κατάνια με άλμα στα 7,92μ. Χάλκινο και για τη Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία των γυναικών με ρίψη στα 55.01μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...