ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ: Παράτησε γυναίκα και παιδιά για ξανθιά κουκλάρα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ: Παράτησε γυναίκα και παιδιά για ξανθιά κουκλάρα!



Διαζύγιο-βόμβα σκάει στην ελληνική σόουμπιζ. Και μάλιστα η «βόμβα» είναι τόσο ισχυρή που θα προκαλέσει απίστευτες αναταράξεις. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους παρουσιαστές.
Ένας άνθρωπος που έχει γράψει μεγάλη και λαμπρή ιστορία στο χώρο της τηλεόρασης με σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εξαιρετικός στη δουλειά του, εξαιρετικός και ως οικογενειάρχης. Το τελευταίο όμως μέχρι πρόσφατα, μιας και το σπίτι του ετοιμάζεται να τιναχθεί στον αέρα. Αιτία; Ο ξαφνικός έρωτάς του με ξανθιά σεξοβόμβα. Η εντυπωσιακή γυναίκα τού έχει πάρει τα μυαλά κι εκείνος τυφλωμένος από την ομορφιά της είναι αποφασισμένος να ζήσει δίπλα της, παρατώντας τη ζωή που είχε μέχρι σήμερα.
Οι φίλοι και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν εδώ και μέρες να τον πείσουν να σκεφτεί ξανά την κατάσταση, αφού υπάρχουν γυναίκα και παιδιά στη μέση όμως εκείνος προς το παρόν είναι ανένδοτος κι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα. Να καταθέσει αίτηση διαζυγίου για να μπορέσει να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.
Η πανέμορφη γυναίκα που τον έχει τρελάνει είναι κι εκείνη γνωστή. Έχει κάνει πέρασμα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια και ο κόσμος τη θυμάται περισσότερο για τα... πλούσια φυσικά της προσόντα, αφού είναι από τις παρουσίες που κόβουν την (αντρική) ανάσα. Ο παρουσιαστής γνωρίστηκε μαζί της μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την κάνει και συνεργάτιδά του και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ, δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές με άτομα από το στενό του επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτός όμως δεν έκανε πίσω, γιατί όπως λέει πιστεύει στο δημοσιογραφικό της ταλέντο κι εκείνος ως έμπειρος δημοσιογράφος ξέρει να τα αναγνωρίζει. Επίσης ποντάρει πολλά στην αύρα και την ομορφιά της που κάνει... γκελ στον κόσμο.

Μεγάλο σούσουρο
Ο παρουσιαστής είναι τόσο ερωτευμένος που δεν αφήνει την ξανθιά κούκλα σχεδόν ποτέ μόνη. Για να μην κινήσει υποψίες το παράνομο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί αλλά και... χώρια στα events που είναι προσκεκλημένοι. Εκείνη κάνει πρώτη την εμφάνισή της συνοδευόμενη συνήθως από φίλες της και έπειτα από ώρα... σκάει μύτη κι εκείνος, συνήθως μόνος του. Από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες πιστεύουν ότι δεν δίνουν στόχο, αλλά πλέον τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν. Ήδη στην εκπομπή το σούσουρο είναι απίστευτο αν και δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του, να παρατήσει την οικογένειά του για χάρη της εκρηκτικής ξανθιάς. Δεν ακούει πια κανέναν.
Η γυναίκα του από την πλευρά της είναι γνωστή, όμορφη και πολύ δυναμική. Μέχρι στιγμής κρατάει πολύ διακριτική στάση, αφού υπάρχουν και τα παιδιά τους στη μέση, και δεν θέλει να πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα. Μπορεί να πιστεύει ότι ακόμη υπάρχουν πιθανότητες να σώσει το γάμο της, αν και με τα τωρινά δεδομένα αυτό μοιάζει μάλλον απίθανο. Όσο για την πέτρα του σκανδάλου, προκαλεί εμφράγματα στο πέρασμά της, μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα κι εξακολουθεί να δηλώνει ελεύθερη και ωραία θολώνοντας τα νερά.
ΕΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...