Δείτε για ποιά ΚΟΥΚΛΑΡΑ 30χρονη χώρισε ο Πούτιν τη γυναίκα του ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δείτε για ποιά ΚΟΥΚΛΑΡΑ 30χρονη χώρισε ο Πούτιν τη γυναίκα του



Είναι 30 ετών, καλλονή, πρώην Ολυμπιονίκης και πρώην πολιτικός. Και πλέον η (μελλοντική) Πρώτη Κυρία της Ρωσίας. Γιατί, μέχρι σήμερα, η Αλίνα Καμπάεβα ήταν η πρώτη ερωμένη της χώρας, καθώς από το 2008 φέρεται να έχει σχέση με τον Βλαντιμίρι Πούτιν. Ωστόσο ο Ρώσος πρόεδρος πήρε και επίσημα διαζύγιο από τη σύζυγό του Λουντμίλα και πλέον μπορεί να ζήσει τον έρωτά του με την πανέμορφη ερωμένη του. Όμως ποια είναι η Αλίνα που τρέλανε έναν από τους πιο ισχυρούς άντρες της Ευρώπης;
Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1983 στη Τασκένδη και έδειξε από την αρχή την αγάπη της για τον αθλητισμό. Σε ηλικία 3 ετών άρχισε να ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και σύντομα φάνηκε το ταλέντο της. Στα 15 της γίνεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ στη καριέρα της κέρδισε 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 παγκόσμιους και 25 Ευρωπαϊκούς τίτλους.
Το 2007 αποσύρθηκε από τον αθλητισμό, αλλά είχε δείξει ότι δεν θα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έπαιξε σε ταινίες, σε video clip, ενώ από το 2007 είναι μέλος του κόμματος του Πούτιν Ενωμένη Ρωσία, καταφέρνοντας να μπει και στη Βουλή.
Τότε, το 2007, γνώρισε και τον Πούτιν και ήρθαν κοντά. Τόσο κοντά που ο Ευρωπαϊκός Τύπος έχει γράψει ουκ ολίγα άρθρα για το ειδύλλιο τους. Όχι όμως και ο Ρωσικός, καθώς απαγορεύεται σε όλους τους δημοσιογράφους να αναφερθούν στη σχέση τους. Ωστόσο οι φήμες θέλουν τον πρόεδρο της Ρωσίας να έχει δύο παιδιά με την πανέμορφη Αλίνα.
Πάντως, εκτός από τη ρυθμική γυμναστική, το μεγάλο ταλέντο της Αλίνα είναι το modeling. Και το έχει αποδείξει με φωτογραφήσεις της τόσο στη Vogue, όσο και στο Maxim. Κάτι τέτοια θα είδε ο Πούτιν και τρελάθηκε!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...