Αγωγές από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου για την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα Λαγκάρντ ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αγωγές από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου για την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα Λαγκάρντ



Με αγωγές κατά μέσων ενημέρωσης απαντά η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε όσους εμπλέκουν το όνομά της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κάνοντας λόγο για «κατεστημένα συμφέροντα», που χτυπάνε την οικογένειά της.
«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου» ανέφερε η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου.
«Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν» υπογραμμίζει επίσης.
Η κυρία Παπανδρέου στρέφεται κατά όσων, όπως υποστηρίζει, την ενέπλεξαν, χωρίς καμία έρευνα, χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του περιβόητου λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων, διασύροντας διεθνώς την προσωπικότητά της και το επώνυμό της.
Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
- Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,
- του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ
- και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
- Του «ΔΟΛ», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
- Της εταιρείας που εκδίδει το Πρώτο Θέμα, του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της εφημερίδας και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
- Της εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία» και «Κυριακάτικη Δημοκρατία» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.
Με την αγωγή της, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση έξι μηνών για τους τρεις εκδότες των εφημερίδων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...