Πανελλήνιο αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων στη Νέα Αγχίαλο ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πανελλήνιο αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων στη Νέα Αγχίαλο



Πανελλήνιο αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων, τα μέλη των οποίων έλκουν την καταγωγή τους από την Ανατολική Ρωμυλία, θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Νέα Αγχίαλο με διοργανωτές το Δήμο Βόλου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο παραλιακό πάρκο της περιοχής, το Σάββατο 27 Ιουλίου και την επόμενη μέρα, Κυριακή 28 Ιουλίου, να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος της Αγχιάλου.
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κ. Γιώργος Μεριστούδης επισκέφθηκε για το θέμα αυτό τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου Παντελής Πελεκάνος και ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Ευθ.Τσάμης, ορίστηκε η ημερομηνία και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. Σε πρόσφατες συνεδριάσεις τους, τόσο το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου όσο και το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Α.Ρ., είχαν λάβει αποφάσεις για μεταξύ τους συνεργασία, με σκοπό τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.
Σημειώνεται ότι, με αφορμή το πανελλήνιο αντάμωμα χορευτικών συγκροτημάτων, η Νέα Αγχίαλος και ευρύτερα η περιοχή του Δήμου Βόλου, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών απ’ όλη τη χώρα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης και το τελικό πρόγραμμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...