Πάτησε την ερωμένη του με το αυτοκίνητο και τη σκότωσε... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πάτησε την ερωμένη του με το αυτοκίνητο και τη σκότωσε...



Μια 55χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα όταν την πάτησε με το αυτοκίνητό της ο σύντοφός της. Ο 43χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας πήρε το αυτοκίνητό της και την παρέσυρε τραυματίζοντάς της θανάσιμα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά και ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν
Η 55χρονη που δολοφονήθηκε είναι γνωστή αστρολόγος. Ο 27χρονος γιός της ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το άγριο έγκλημα.
Μιλούσε με τη μητέρα του την ώρα που ο 43χρονος σύντροφός της τη σκότωνε με τον αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν από το σπίτι της 55χρονος όπου εκείνη ο 43χρονος σύντροφός της και ο γιος της βρίσκονταν και διασκέδαζαν.
Κάποια στιγμή ο 43χρονος αποφάσισε να φύγει. Όντας σε κατάσταση μέθης η 55χρονη προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αμάξι της. Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού το ζευγάρι, άγνωστο γιατί, άρχισε να διαπληκτίζεται.
Ο 43χρονος δεν επέτρεπε στην 55χρονη να φύγει. Η γυναίκα είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μιλήσει με τον γιο της στο τηλέφωνο, όταν ο σύντροφός της αποφάσισε να την πατήσει με το αυτοκίνητο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...