Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μπήκε (ξανά) σε κλινική για μανιοκατάθλιψη; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μπήκε (ξανά) σε κλινική για μανιοκατάθλιψη;



Θεραπεία για την διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ζήτησε η...Κάθριν Ζέτα Τζόουνς η οποία πήρε την πρωτοβουλία και μπήκε μόνη της σε μια κλινική που ειδικεύεται στην συγκεκριμένη ασθένεια.
«Η Κάθριν πήρε την πρωτοβουλία να μπει στην κλινική. Είναι μέρος της προσπάθειάς της να λαμβάνει περιοδικά ειδικευμένη βοήθεια προκειμένου να διαχειρίζεται την υγεία της με τον καλύτερο τρόπο».
Αυτή την -ελαφρώς τεχνοκρατική και ψυχρή- δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της βραβευμένης με Όσκαρ Αγγλίδας ηθοποιού για να ενημερώσει το κοινό ότι η 43χρονη αισθάνθηκε και πάλι την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια για την διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) από την οποία έχει διαγνωσθεί ότι πάσχει ήδη από το 2011.
Την προηγούμενη φορά που αυτό συνέβη, το 2011, ο λόγος ήταν ότι η Ζέτα Τζόουνς επιθυμούσε να αντιμετωπίσει το στρες και την κατάθλιψη που ένοιωθε κατά τη διάρκεια της αρρώστιας του συζύγου της, Μάικλ Ντάγκλας.
Αυτή την φορά δεν έχει δοθεί επίσημος λόγος, ο Μάικλ Ντάγκλας είναι μια χαρά στην υγεία του και η καριέρα της -μετά τον ρόλο της ως λεσβία ψυχίατρος στο Side Effects- φαινόταν να έχει πάρει και πάλι τα πάνω της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...