Δείτε την ηλικία του Α.Ρέμου ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δείτε την ηλικία του Α.Ρέμου !



Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Έμεινε εκεί μέχρι τα...10 του χρόνια και έπειτα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το entertv.gr, από τα 15 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το λύκειο. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους εν ζωή Έλληνες συνθέτες (Σπανός, Χατζής, Πάριος, Πλέσσας, Θεοφάνους) με αποκορύφωμα το Μίκη Θεοδωράκη σε μία και μοναδική συναυλία.
Είχε την τύχη να έχει σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με τον φίλο του Γιώργο Θεοφάνους όταν ο Κύπριος συνθέτης βρισκόταν σε μία καλλιτεχνική έξαρση (2002-2006) και μέσα από ένα παραγωγικό συνθετικό παραλήρημα , εμπνεύστηκε δεκάδες τραγούδια επιτυχίες- σταθμοί που εμπιστεύτηκε στον Αντώνη ώστε να τα απογειώσει με την ερωτική του και αισθαντική του φωνή.
Από τη συνεργασία αυτή επί 4-5 χρόνια, συνθέτης και τραγουδιστής είδαν τριπλούς πλατινένιους δίσκους και η φήμη τους απογειώθηκε…! Σήμερα έχει τη γιορτή του και με την ευκαιρία να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! όσο για την ηλικία του;
Δείτε ακριβώς από κάτω!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...