70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της...



Η Pam ψάχνει έναν ψηλό, μελαχρινό και γοητευτικό εκατομμυριούχο και δεν θα συμβιβαστεί για τίποτα λιγότερο...
Ο μέσος άνθρωπος έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά γύρω στα 17 του χρόνια, σύμφωνα με παγκόσμιες στατιστικές. Στην περίπτωση της Pam Shaw όμως, ο αριθμός αυτός δεν ισχύει αφού η 70χρονη γυναίκα δηλώνει ακόμα παρθένα.
Η Pam μιλά στην εφημερίδα The Sun και αναφέρει πως δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο. Έως σήμερα είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της ως τραγουδίστρια και χορεύτρια, αλλά τώρα είναι έτοιμη να παντρευτεί και να βρεθεί στο κρεββάτι με έναν άντρα.
Τα στάνταρ της παραμένουν υψηλά βέβαια, αφού λέει πως θέλει τον σύζυγο της ψηλό, μελαχρινό, γοητευτικό και εκατομμυριούχο.
Θεωρεί τον εαυτό της κελεπούρι γιατί μπορεί να είναι εβδομήντα αλλά είναι νέα στην καρδιά και, όπως λέει, κανείς δεν την πιστεύει όταν τους λέει την ηλικία της.
Αναφέρει πως τα αρσενικά πάντα έκαναν λανθασμένες υποθέσεις για το άτομό της λόγω του επαγγέλματος και της εικόνας της, όμως εκείνη έχει μόνο φιληθεί με άντρα.
Όσο για την απόφασή της να παντρευτεί και να το κάνει στα 70 της, η Pam λέει πως ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...