Απίστευτο: γλίτωσε από τη λευχαιμία και σκοτώθηκε από σφαίρα η 25χρονη στην Κορινθία… ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Απίστευτο: γλίτωσε από τη λευχαιμία και σκοτώθηκε από σφαίρα η 25χρονη στην Κορινθία…



Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιοί έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο..
Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει.
Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τη δική της εξαιρετικά δύσκολη πολύχρονη μάχη και είχε νικήσει το θάνατο. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι.
Πολύ περισσότερο που η σφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια "τρελλή πορεία" και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της... Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε.
Τα τεράστια φωτεινά μάτια της Κατερίνας δεν θα λάμπουν πια. Για τους γονείς της, τα αδέλφια της ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τα δάκρυα τους δεν σταματούν να κυλούν. Το χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια... ​

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...