Βουτιά στο κενό μπροστά στο φωτογραφικό φακό ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βουτιά στο κενό μπροστά στο φωτογραφικό φακό



Τη βουτιά στο κενό ενός ανθρώπου κατέγραψε καρέ-καρέ ο φωτογραφικός φακός. Το περιστατικό σημειώθηκε χτες στον ποταμό Γιανγκτσέ, στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας.
Ένα ζευγάρι πήδηξε από τη γέφυρα στα νερά του ποταμού, χθες το απόγευμα. Στο σημείο βρίσκονταν ένας φωτογράφος ο οποίος τράβαγε εικόνες από τη μόλυνση του αέρα κοντά στον ποταμό, όταν κάποιος φώναξε ξαφνικά: «υπάρχει κάποιος στο ποτάμι». Ενώ κοιτούσε κάτω από τη γέφυρα για να δει τι συνέβη, ένα άλλο άτομο ανέβαινε στα κάγκελα και πηδούσε στο κενό.
Ο φωτογράφος κατέγραψε το περιστατικό και κάλεσε την αστυνομία. Όταν όμως έφτασαν, το ζευγάρι είχε ήδη παρασυρθεί από τα νερά.
Οι αστυνομικοί κάλεσαν σκάφος για τον εντοπισμό των ανθρώπων. Μεταξύ των αντικειμένων που οι Αρχές συνέλεξαν, περιλαμβάνεται μια ταυτότητα που δείχνει ότι ο ένας ήταν ένας 20χρονος άντρας με το όνομα Liu. Ο θείος του δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως ο νεαρός άντρας είχε τσακωθεί με τους γονείς του, ενώ δήλωσε άγνοια για την ταυτότητα της γυναίκας.
Πληροφορίες από τοπικά Μέσα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να αγνοείται και οι πιθανότητες επιβίωσής του είναι λιγοστές.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...