Ειδική έκδοση για το Smart Fortwo ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ειδική έκδοση για το Smart Fortwo



Μία νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση με την ονομασία Cityflame παρουσίασε η Smart για το Fortwo, η οποία θα διατίθεται σε δύο εκδοχές, κουπέ και κάμπριο.
Το νέο «ειδικό» μοντέλο της Smart θα παραχθεί σε μόλις 2.400 αυτοκίνητα, για ισάριθμους τυχερούς. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τον έντονο κίτρινο χρωματισμό «flame yellow», που δημιουργεί αντίθεση με το μαύρο tridion πλαίσιο ενώ, εναλλακτικά, μπορεί να παραγγελθεί και όλο μαύρο.
Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι ιδιαίτεροι τροχοί 15 ιντσών με τις τρεις διπλές ακτίνες.
Αντίστοιχης σχεδιαστικής φιλοσοφίας είναι και το εσωτερικό του Fortwo Cityflame, που φυσικά διαθέτει αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού.
Τα καθίσματα είναι δερμάτινα, σε μαύρη απόχρωση, με κίτρινα περιγράμματα, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένο και το κάτω μέρος του ταμπλό.
Σε κάθε περίπτωση προσφέρεται ηλεκτρονικός κλιματισμός, ενώ οι κουπέ εκδόσεις συνδυάζονται με γυάλινη, πανοραμική οροφή.
Αναφορικά με τους κινητήρες, το Fortwo Cityflame θα παράγεται σε δύο εκδόσεις, με το τρικύλινδρο μοτέρ του ενός λίτρου, ισχύος 71 ίππων και με το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 84 ίππων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...