Οι θρυλικοί Police έγιναν ταινία ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Οι θρυλικοί Police έγιναν ταινία



«Ένα τρένο αργότερα» είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Άντι Σάμερς του ηγέτη των Police που εκδόθηκε πριν από λίγα χρόνια.
Τώρα η ταινία - ντοκιμαντέρ που βασίζεται στο βιβλίο και λέει την ιστορία του συγκροτήματος ονομάζεται "Can't Stand Losing You: Surviving the Police" και έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.
Ήταν μία ημέρα του 1977 όταν ο Αντι Σάμερς συνάντησε τον φίλο του Στιούαρτ Κόπλαντ σε έναν σταθμό του Μετρό στο Λονδίνο και είπαν να πιουν έναν καφέ.
Εκεί πάνω στον καφέ, είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα συγκρότημα (κιθάρα - ντραμς) με έναν άγνωστο τότε τραγουδιστή (θα έπαιζε και μπάσο) που τύχαινε να έχουν γνωρίσει, τον Στινγκ.
«Ένα τρένο αργότερα αν είχα πάρει, η συνάντηση δεν θα είχε γίνει ποτέ» λέει σήμερα ο , κιθαρίστας των Police.
Οι φαν του γκρουπ θα αναζητήσουν την αλήθεια και σίγουρα τα πικάντικα ιντερμέδια γύρω από τις σχέσεις των τριών Police, μετά την απόφαση του Στινγκ κυρίως, να χωρίσουν τους δρόμους τους, σε μια εποχή που φαινόταν ότι είχαν πολλά ακόμη να δώσουν.
«Άφησα πολλά ζουμερά έξω από το βιβλίο. Υπήρχε πολύ υλικό και έπρεπε να κόψω πράγματα, ίσως και κάποια που θα μας έκαναν να νιώσουμε άβολα... Ο σκοπός είναι να γράψεις κάτι ενδιαφέρον και ειλικρινές» αναφέρει ο Σάμερς.
«Και βέβαια υπήρχαν ναρκωτικά και τέτοια, όμως όχι σε βαθμό που να έχουμε γίνει τοξικομανείς. Δεν θέλησα λοιπόν να εστιάσω εκεί, παρότι πολλά από τα "ροκ" βιβλία κυλιούνται μέσα σε αυτό. Οπως το βιβλίο του Κιθ Ρίτσαρντς, το οποίο προσωπικά βρίσκω απαίσιο. Γιατί να θέλω να διαβάσω για τριάντα χρόνια κατάχρησης ηρωίνης; Μου φαίνεται φοβερά βαρετό. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα διάβαζα Γουίλιαμ Μπάροουζ» προσθέτει ο Αντι Σάμερς στο ιντερνετικό περιοδικό "Indiewire".
Και βέβαια δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερωτήσεις για φημολογούμενη νέα επανασύνδεση των Police.
Απάντησε και σε αυτό ο Σάμερς: «Δεν το βλέπει πιθανό, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας».
Πριν από μερικά χρόνια οι Police επέστρεψαν στη σκηνή με μεγάλη επιτυχία και 350 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα στο ταμείο τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...