Βουλγαρία: Νεκρά στο διαμέρισμά τους πέντε μέλη οικογένειας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Βουλγαρία: Νεκρά στο διαμέρισμά τους πέντε μέλη οικογένειας



Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκότσε Ντέλτσεφ της Σόφιας αργά χθες το βράδυ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, από την προκαταρκτική έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για οικογενειακό δράμα, το οποίο μετατράπηκε σε πολύνεκρη τραγωδία. Τα άψυχα κορμιά της γιαγιάς, 74 ετών, του γιου 54 ετών, της νύφης 55 ετών και των δύο γιων 27 και 21 χρονών της οικογένειας Σάβοφ ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας αργά χθες βράδυ παρ' όλο που η μοιραία οικογενειακή διαμάχη είχε διαδραματιστεί κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ της Δευτέρας, 7 Ιανουαρίου.
Όπως ανέφερε στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας, Βαλέρι Ιορντανόφ, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το τραγικό γεγονός, χθές, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ από γυναίκα που ζει στο διπλανό διαμέρισμα της πολυκατοικίας.
Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό κανάλι της Σόφιας η γειτόνισσα, Ζανέτα Μπορίσοβα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το εφεδρικό κλειδί για να ανοίξει το διαμέρισμα της οικογένειας για να δει τι συμβαίνει, επειδή όλη την εβδομάδα τα παράθυρα των Σάβοφ παρέμειναν κλειστά και δεν ακούγονταν θόρυβοι, ούτε φαίνονταν άλλα σημεία ζωής στο διαμέρισμα τους.Το κλειδί της είχαν δώσει οι ίδιοι οι Σάβοφ, με τους οποίους η οικογένεια Μπορίσοφ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις, όπως δήλωσε η κα. Μπορίσοβα.
Ανοίγοντας την πόρτα, η γειτόνισσα είδε το πτώμα της γιαγιάς Ζτράφκα Σάβοβα στον προθάλαμο μέσα σε μία λίμνη αίματος. Συγκλονισμένη από το φοβερό θέαμα, η γυναίκα τηλεφώνησε αμέσως στο 112. Τις υπόλοιπες σορούς ανακάλυψε σε άλλα δωμάτια η αστυνομική περίπολος κατά την επιθεώρηση του τόπου του εγκλήματος.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας Βαλέρι Ιορντάνοφ η εγκληματολογική υπηρεσία υποπτεύεται ότι δράστης του φοβερού εγκλήματος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Βλαντίμιρ (27) που είχε ψυχικά προβλήματα. Σύμφωνα με την προκαταρκτική υπόθεση των εγκληματολόγων για άγνωστους προς το παρόν λόγους ο νεαρός άνδρας δολοφόνησε τους συγγενείς του και μετά αυτοκτόνησε.
Ο αστυνομικός διευθυντής της Σόφιας διευκρίνισε ότι το στυγερό έγκλημα θα διαλευκανθεί με την ολοκλήρωση της έρευνας. Προς το παρόν έχουν διαπιστωθεί πολυάριθμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανώς, από μαχαίρι) στα πτώματα των περισσοτέρων θυμάτων και επίσης εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι κατά πάσα πιθανότητα από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός, σύμφωνα με τον κ Ιορντανόφ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...