Δείτε τον Τρύφωνα Σαμαρά, με την ίδια χάρη και ...τσαχπινιά, 23 χρόνια πριν να κυνηγά τη Ρούλα Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δείτε τον Τρύφωνα Σαμαρά, με την ίδια χάρη και ...τσαχπινιά, 23 χρόνια πριν να κυνηγά τη Ρούλα Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ!



Ένα βίντεο - "διαμαντάκι", προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "FTHISTV" την ώρα που ο Τρύφωνας Σαμαράς χτένιζε την όμορφη παρουσιάστρια!
Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Τρύφωνα πριν 30 χρόνια να κυνηγάει την Ρούλα Κορομηλά μέσα στο πλατό του "Πρωϊνού Καφέ" για να της βάλει κορδελίτσες στα μαλλιά και αυτή με πολύ νάζι να αρνείται! Ο γνωστός κομμωτής εμφανίζεται με καστανά μαλλιά σε πολύ κοντό καρέ που έπεφταν με χάρη στην άκρη του ματιού και αρκετά κιλά πιο αδύνατος! Ένα στοιχείο που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα αλλάξει ποτέ στον Τρύφωνα είναι το σκέρτσο, το νάζι και η τσαχπινιά του. Από μικρός φαινόταν ότι έχει άνεση στο φακό και αυτό είναι που τον χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα, αφού σε ότι έχει κληθεί να παρουσιάσει καταφέρνει να κατακτά το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο!
Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά μας ενημερώνει ότι ο Τρύφωνας την επόμενη μέρα, θα χτένιζε την διεθνούς φήμης ηθοποιό Jacqueline Bisset!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...