ΙΕΚ Δήμου Βόλου: Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια δεύτερου κύκλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΙΕΚ Δήμου Βόλου: Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια δεύτερου κύκλου



Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου κύκλου σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό ΙΕΚ Βόλου την περίοδο Μάιος – Ιούνιος 2012, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ διοργανώνει νέα σειρά σεμιναρίων, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων. Στόχος είναι, όλοι όσοι ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, να βρουν εκείνο το σεμινάριο ή τα σεμινάρια, που θα τους προσφέρουν σημαντικές γνώσεις και τη μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Τα σεμινάρια του δεύτερου κύκλου θα πραγματοποιηθούν επίσης στο χώρο του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου, κατά τη περίοδο Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2012. Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και το πρόγραμμα των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στη γραμματεία του ΔΙΕΚ από τις 10.00π.μ. έως τις 15.00μ.μ. - τηλέφωνα 24210 56446 ή 24210 56389.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα σεμινάρια, αναμένεται να υπάρξει ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για τη παρακολούθησή τους. Το κόστος συμμετοχής διαφοροποιείται ανάλογα με το σεμινάριο που ο καθένας επιθυμεί να παρακολουθήσει. Οι σπουδαστές του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα έχουν έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΔΙΕΚ, τα σεμινάρια του 2ου κύκλου αφορούν τους παρακάτω τομείς:

Τομέας Τουρισμού
Σεμινάριο Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (Χριστουγεννιάτικο τραπέζι)
Διάρκεια Σεμιναρίου Μαγειρικής: 9 ώρες (3 ώρες x 3 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 60 €
Διάρκεια Σεμιναρίου Ζαχαροπλαστικής: 6 ώρες (3 ώρες x 2 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 40 €
Σε περίπτωση παρακολούθησης και των δύο σεμιναρίων, Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, προβλέπεται έκπτωση 20% (κόστος συμμετοχής: 80€)

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών
Σεμινάριο κατασκευής μπιζού – κοσμημάτων και δεσιμάτων χαντρών – κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, καρφίτσες με εναλλακτικά υλικά
Διάρκεια Σεμιναρίου: 24 ώρες (3 ώρες x 8 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 80 €.
Σεμινάριο Πυρογραφίας και δημιουργίας χρηστικών αντικειμένων και ειδών δώρων με ανακυκλώσιμα υλικά – κορνίζες, καδράκια, σημειωματάρια, κουτιά, διακοσμητικά
Διάρκεια Σεμιναρίου: 24 ώρες (3 ώρες x 8 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 80 €.
Οι συμμετέχοντες στα δυο παραπάνω σεμινάρια θα προμηθεύονται μία κάρτα με τα στοιχεία τους και με διάρκεια ισχύος όσο τα σεμινάρια. Με την κάρτα αυτή θα επιτυγχάνεται η επιβεβαίωση ότι παρακολουθούν τα σεμινάρια και θα έχουν έκπτωση 10 – 15%, από μία λίστα εμπορικών καταστημάτων της περιοχής.

Σεμινάριο Ενδυματολογίας (Κοπτική Ραπτική)
Διάρκεια Σεμιναρίου: 24 ώρες (3 ώρες x 8 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 60 €. (Πατρόν ίσιας φούστας και παντελονιού με εφαρμογές ραπτικής. Παραλλαγή –μεταποίηση- έτοιμων ενδυμάτων).
Σεμινάριο Διακοσμητικής του προσωπικού σας χώρου
Διάρκεια Σεμιναρίου: 24 ώρες (3 ώρες x 8 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 60 €.

Τομέας Αισθητικής
Σεμινάριο Μακιγιάζ
Διάρκεια Σεμιναρίου: 16 ώρες (2 ώρες x 8 εβδομάδες), κόστος συμμετοχής: 60 €.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...