Ο Δήμος Βόλου δρομολογεί την επέκταση του υπόστεγου όπου στεγάζεται η «Αργώ» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμος Βόλου δρομολογεί την επέκταση του υπόστεγου όπου στεγάζεται η «Αργώ»



Την έγκριση του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. για την επέκταση και πλαγιοκάλυψη του υπόστεγου όπου στεγάζεται η «Αργώ» στο λιμάνι του Βόλου, ζητεί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Γ.Πρίγκο.
Όπως είναι γνωστό, έχει επιτραπεί στο Δήμο Βόλου η χρήση μεταλλικού υπόστεγου που βρίσκεται στο Β΄ προβλήτα του λιμένος Βόλου, για τη στέγαση του σκάφους της «ΑΡΓΩ», κατά κανόνα κατά τους χειμερινούς μήνες.
Το μήκος του υπόστεγου, ωστόσο, είναι μικρότερο από το μήκος του σκάφους, με αποτέλεσμα ένα τμήμα του να είναι εκτεθειμένο στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες προκαλώντας αυξημένο κίνδυνο βλαβών. Επίσης, το υπόστεγο είναι περιμετρικά ακάλυπτο και δεν προστατεύει πλήρως το σκάφος.
Ο κ.Σκοτινιώτης επισημαίνει στο έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της ΟΛΒ Α.Ε. ότι ο Δήμος Βόλου είναι διατεθειμένος, με δικά του έξοδα, να επεκτείνει και να καλύψει περιμετρικά το εν λόγω υπόστεγο, εφόσον φυσικά χορηγήσει ο ΟΛΒ τη σχετική άδεια. Προσθέτει δε ότι ο Δήμος θα αποστείλει όλες τις απαραίτητες μελέτες που θα ζητηθούν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...